|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Škůdce na cibuli, 16.7.2024 Jo tohle! To může být drabčík, SPCH. |  | Bile nitě, 16.7.2024 Mýval, ježek, nebo kočka-na škrkavky hoďte očka, SPCH. |  |
|  | Škůdce na cibuli, 15.7.2024 Já už pár roků cibuli nepěstím, většinu naší spotřeby pokrývá ta od kamaráda od Břeclavi, dokud jsem ji pěstoval, tak jsem řešil vrtalku a vyřešila to bílá netka, ale s žírem na cibulkách okrasných-tulipány, narcisy, mečíky, krokusy se setkávám... celý příspěvek > |  | Počasí 2024, 13.7.2024 Souhlasím s Vaším názorem pane PP, letos už min.podruhé! Na druhou stranu, odstínů zelené je snad i víc, než těch zprofanovaných padesát, SPCH. |  | Japonská vrba, uschly listy, 12.7.2024 Já bych ihned okolí výsadb.jámy důkladně, naširoko a do hloubky zryl, zkypřil, bal zhora tenší žel.tyčí zatloukáním a povrtěním rozrušil, zalil a celou dřevinu zakryl bílou netkou-cca na 1týden, SPCH. |  | Japonská vrba, uschly listy, 12.7.2024 ...a šla do země z kontejneru, dobře prokořeněná, původní zeminu jste odstranili zčásti, vůbec, nebo všechnu, čím jste jámu-jak velkou-vyplnili, vrbu jste měli zakrytou proti spálení Sluncem?...SPCH |  | Potomok Oulinskej zo semena, 11.7.2024 VEDŠIA-to je jasné, žádné ale-přece množství větší, než malé. To, že se Korzár nevyjadřuje jako kniha a je občas snad neúmyslně hrubý ještě nemusí znamenat, že nemá srdce ze zlata-narozdíl od některých jiných, SPCH. |  | Choroba, 11.7.2024 Lenko, dírky-mírný projev suché skvrnitosti. Při výsadbě vždy dávám cosi hnojiv do zásoby, pro start, nově vysazené NIKDY v prvním roce nebílím-ochlazuje to stromek, zpomaluje proudění jeho šťáv, SPCH. |  | Choroba, 10.7.2024 Někdy lidé v dobrém úmyslu stromek ulijí, nesčítají vodu nebeskou, spodní s tou, kterou osobně poskytují. Taky např. poměrně malá výsadbová jáma, s tuhou okolní, nerozrušenou původní půdou plní špatnou jímavou fci, velký podíl substrátu a málo... celý příspěvek > |  | Účinná likvidace Plzáka Španělského při ekologické ochraně rostlin, 10.7.2024 -jsem snad ovlivněn dobou, kdy četba mezi řádky Rudého Práva přinášela jakés takés pravdě blízké informace, taky divoká devadesátá s např.:Úplatek jsem nevzal a ta částka taky nesouhlasí, mě nutí pohlížet na aktivitu p.zakladatele s opatrností! Prý... celý příspěvek > |  |
|  | Zasažená větev - meruňka Harogem, 6.7.2024 asi tam před nedávnem hodovaly mšice, SPCH. |  | Japonská vrba ú stromeček - skvrny na listech a neroste, 28.6.2024 Vrba, ta má ráda vodu-to většina pěstitelů ví a zvládne, ale ta vlhká půda má být chladná-to se na terasách, kde min.část dne pere Slunce už plní hůř, a to ikdyby byla nádoba světlá, SPCH. |  | Povlak na angreštu, 21.6.2024 Padlí, SPCH. |  | Můžete prosím určit jehličňan, 18.6.2024 Taky mám rýmu, ale nevím, zda alergickou, virovou, či bakteriální? SPCH |  | Knipp-baum - zapěstování stromku, 17.6.2024 Já to se zájmem čtu a shlížím, SPCH. |  |
 |
|
|
|