Příspěvky uživatele - 87.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kadeřavost broskvoně 2024, 25.12.2023
Přesně tohle se mi letos stalo, docela jsem se divil, jak je to možné. Bylo to poprvé. Kadeřavost se objevila na koncích zdravých letošních větví, oddělena několika "vrstvami" zdravých listů.
Kadeřavost broskvoně 2024, 25.12.2023
S tímto rozporem jsem se taky docela dlouho potýkal. První postřik jsem dělal brzo na jaře a za několik týdnů jsem ty pracně postříkané větve sundal jarním řezem - protože se to tak doporučuje. Například Jan Urbánek, Židlochovice, (videa na YT) je... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2024, 24.12.2023
Myslím, že i velikost stromu hraje velkou roli v potlačení kadeřavosti. "Velký, silný strom" nejste schopen zaplavit postřikem tak dokonale (do skanutí), jako malý stromek, kde se ke každé větvi s tryskou dostanu na vzdálenost pár decimetrů i z... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2024, 24.12.2023
Už se v tom trochu ztrácím, jestli jdu s proudem nebo proti.. Kdysi jsem tu zachytil poučku tehdy zde přítomného Standy von HK, který napsal, že pravý čas k postřiku je, když mají pupeny na boku taková jakoby zrcátka. Dost špatně se ten okamžik... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2024, 23.12.2023
Myslím, že důležitější než konkrétní typ postřikové látky je trefit vhodný čas. A někdy to snad ani není možné udělat v jednom termínu, když jsou na jaře teploty naruby a jako na houpačce.  Jinak mám za to, že i když mířím na každou... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2024, 22.12.2023
Jsem sváteční zahrádkář a broskve jakžtakž pěstuju asi 8let. V začátcích mi v práci poradili používat proti kadeřavosti Sulku a tak to tak od té doby dělám. Ještě se mi nestalo, že bych měl s kadeřavostí problém. Většinou nebyla vůbec, nebo... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika