|
Příspěvky uživatele - 63.197
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Tvar špičák, 12.11.2023 Nevím proč se na to ptáte zde, když Petr z H je na Zahrada.online, kde jste také členem. Jistě by Vám vyhověl.
Vladimír |  | Rajčata 2024, 12.11.2023  Milane, díval jsem se na to barevné spektrum a zdá se mně, že pro to kvetení bych potom měl nasadit LEDku s 4500 K. Myslím, že by to bylo lepší než těch 6500 K, protože já nepotřebuji, aby sazenice rychleji rostly, ale chci aby brzy zakvetly. |  |
|  | Rajčata 2024, 12.11.2023 Za tím oknem při 18 °C nemám nikdy problém s tím, že by se sazenice vytahovaly. Ale zase rostou velmi pomalu a než nasadí květy, tak to hrozně dlouho trvá. S tím svícením bude ještě jeden problém, jak to udělat, abych neměl problém s manželkou, která... celý příspěvek > |  | Ozimá cibule, 11.11.2023 Pokud jde o ozimou cibuli, tak by mne opravdu zklamalo, kdyby se s ní něco stalo. Myslím si, že v té zimě 2021/22 chytily ty ozimé cibule až těch -16°C, protože nebyly důkladně přikryté NT 19. Beze ztrát. Proto jsem se rozhodl pěstovat celý záhon... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 11.11.2023 Myslím, že jsem tu partenokarpii už popsal v tom svém článku. je to úplně něco jiného než u okurek. Zamená to, že u těch osmi odrůd (možná jich je víc) se při nevhodných zejména nočních teplotách (pod 11 °C) stává pyl sterilní a rajčata se... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 11.11.2023 Včera jsem vysel ta partenokarpická rajčata, od každé odrůdy 4 semena. Gold Nugget, Oregon Spring, Siletz, Oregon Eleven, Oroma a Santiam. V tom hlubokém pařeništi budu mít jen tyto odrůdy (po dvou). Do toho nízkého dám, všechny ostatní rané a super... celý příspěvek > |  | Ozimá cibule, 10.11.2023  Ozimá cibule včera.
Vladimír |  | Rajčata 2024, 10.11.2023 Jen pro zajímavost, ta tvá je Osram?
Vladimír |  |
 |
|
|
|