Příspěvky uživatele - 63.197

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tvar špičák, 12.11.2023
Nevím proč se na to ptáte zde, když Petr z H je na Zahrada.online, kde jste také členem. Jistě by Vám vyhověl.            Vladimír
Rajčata 2024, 12.11.2023 Obsahuje fotku
Milane, díval jsem se na to barevné spektrum a zdá se mně, že pro to kvetení bych potom měl nasadit LEDku s 4500 K. Myslím, že by to bylo lepší než těch 6500 K, protože já nepotřebuji, aby sazenice rychleji rostly, ale chci aby brzy zakvetly.
Rajčata 2024, 12.11.2023
Za tím oknem při 18 °C nemám nikdy problém s tím, že by se sazenice vytahovaly. Ale zase rostou velmi pomalu a než nasadí květy, tak to hrozně dlouho trvá. S tím svícením bude ještě jeden problém, jak to udělat, abych neměl problém s manželkou, která... celý příspěvek >
Ozimá cibule, 11.11.2023
Pokud jde o ozimou cibuli, tak by mne opravdu zklamalo, kdyby se s ní něco stalo. Myslím si, že v té zimě 2021/22 chytily ty ozimé cibule až těch -16°C, protože nebyly důkladně přikryté NT 19. Beze ztrát. Proto jsem se rozhodl pěstovat celý záhon... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 11.11.2023
Myslím, že jsem tu partenokarpii už popsal v tom svém článku. je to úplně něco jiného než u okurek. Zamená to, že u těch osmi odrůd (možná jich je víc) se při nevhodných zejména nočních teplotách (pod 11 °C)  stává pyl sterilní a rajčata se... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 11.11.2023
Včera jsem vysel ta partenokarpická rajčata, od každé odrůdy 4 semena. Gold Nugget, Oregon Spring, Siletz, Oregon Eleven, Oroma a Santiam. V tom hlubokém pařeništi budu mít jen tyto odrůdy (po dvou). Do toho nízkého dám, všechny ostatní rané a super... celý příspěvek >
Ozimá cibule, 10.11.2023 Obsahuje fotku
Ozimá cibule včera.            Vladimír
Rajčata 2024, 10.11.2023
Jen pro zajímavost, ta tvá je Osram?            Vladimír
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika