|
Příspěvky uživatele - 63.125
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování ozimé zeleniny, 1.11.2023 Pokud vím, tak ozimé květáky tady nikdo jiný nepěstuje. Tak jsem se ozval, ale ne ve zlém. Je to jen diskuze. Tak ahoj,
Vladimír |  | Pěstování ozimé zeleniny, 1.11.2023 Podle mne není nic neadeqátního na tom, že pěstuji jako ozimé dvě odrůdy (jedna německá, druhá holndská) k tomuto pěstování přímo určené. Asi by bylo horší, kdybych je pěstoval přes léto. Jinak jako neadeqátní považuji třeba pěstování meruněk v... celý příspěvek > |  |
|  | Články na Zahradě.cz- Naši autoři, 1.11.2023 Dnes redakce Zahrada.cz zveřejnila opravenou verzi mého příspěvku "Španělská rajčata v ČR 2.". V původní zveřejněné verzi ze dne 30.10. nebyly vidět některé fotky růžových rajčat, protože jsem je vložil v nevhodném formátu. Doporučuji všem těm, kteří... celý příspěvek > |  | Pěstování ozimé zeleniny, 1.11.2023 Konina je to co jste napsal.Květáky nikdo doma za oknem nepěstuje. A pokud jsou někde na zahradě, tak stejně jako všechno ostatní (česnek, cibule, špenát, saláty a také stromy a keře) v zimě neroste, takže zemina si odpočívá a zahrádkář také. Beru,... celý příspěvek > |  | Pěstování ozimé zeleniny, 1.11.2023 Včera jsem dostal ty dva Big Bagy. Jsou od cukru, zářivě bílé. S manželkou jsme se shodli, že je škoda, že je budu používat na listí a budou za chvíli vypadat tak jako ty původní dva. Ale co se dá... celý příspěvek > |  | Pěstování ozimé zeleniny, 1.11.2023 Bez nějakého rýpání. Co v tom skleníku pěstujete?
Vladimír |  | Pěstování ozimé zeleniny, 31.10.2023 Zapomněl jste dodat, že zaseli třeba ozimou pšenici, dnes řeplku, atd.. S ní je to jako s každou ozimou rostlinou. Pochopitelně v největší zimě neroste, ale také nepotřebuje žádnou péči. Já taky s těmi květáky nic nedělám, na zahradu jdu jen občas,... celý příspěvek > |  | Pěstování ozimé zeleniny, 31.10.2023 Miloši, moc velkou šanci tomu nedávám. Na fotkách vidím, že na rostlinách asi mlsali slimáci. Ty okousané listyn budou první, které shnijí. Já jsem letos dělal všechno proto, abych tam slimáky neměl. Rozhodil jsem na záhon dusíkatí vápno, zaryl jsem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|