|
Příspěvky uživatele - 168.103
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Meruňky 2024, 4.7.2024 Pane MH děkuji za Vaší opravu a vysvětlení ohledně rezistence Betinky. Walter | | Broskyne 2024, 4.7.2024 Samozřejmě se to asi každému nevyplatí. Ale ani na pěstování ovoce a zeleniny pro vlastní potřebu člověk nezbohatne. Vždyť je to jen samá nekončící práce. Pro nás je to ale hobby, na jehož konci jsou nějaké chutné produkty. A když je ovoce a zeleniny... celý příspěvek > | |
| | Broskyne 2024, 3.7.2024 minulý rok na podzim jsem si pořídil chladničku 390 litrů. Původní myšlenka byla na uskladnění jablek, což byl dobrý nápad. Při teplotě +3° jich tam byl asi metrák a vydržela do dubna, ještě teď tam asi 3 kila jsou. Pak jsem lednici nacpal ranou... celý příspěvek > | | Rajčata 2024, 3.7.2024 Zleva doprava: Crimson Crush, Brutus, Rose Crush. Na dalším snímku Primabella Walter. | | Lze ještě sázet rajčata?, 3.7.2024 Tahle rajčata(vlevo) ze zakořeněných řízků(zálistků) jsem sázel ven 9.6.. V současnosti všechny kvetou, některé už mají malé plody. Rezist. odrůda Rose Crush a Crimson Crush. Walter | | Meruňky 2024, 3.7.2024 Nu což, když podnož podrůstá, je třeba toho využít a Betinku namnožit. Jelikož je Betinka rezistentní šarce, ujmutí jejího roubu na podnoži je důkazem nezavirované podnože. | | Meruňky 2024, 3.7.2024 Betinka. Zpočátku to nebyl žádný zázrak, stromek byl křivý a neduživý, chtěl jsem ho na St.Jul. a obdržel. Po 2 letech začal intenzivně podrůstat, což je neklamný projev podnože Mb. Květy poměrně odolné mrazu, ověřeno letos. Chuť vynikající navinulá,... celý příspěvek > | | Broskyne 2024, 3.7.2024 Zpracování broskví neřeším. Springcrest je asi nejlepší na přímou konzumaci, co se nesní v rodině, to se rozdá. Na zpracování ani není čas, teď na 4 mladých stromcích dozrává FM3, pak budeme sklízet Redhaven, pak Cresthaven. | | Meruňky 2024, 27.6.2024 Já jsem si pane Korzáre vždy rád přečetl Vaše příspěvky tady na tomto fóru, ještě za doby původního majitele nebo pak na spřáteleném slovenském fóru. I tady si je rád přečtu. Možná je to jen Vaše osobní věc, ale mě pořád vrtá hlavou, proč náhle, když... celý příspěvek > | | Meruňky 2024, 27.6.2024 Tak meruňky mám moc rád, ale taky houby, zeleninu a já nevím, co ještě. Takže svou rodnou hroudu neopustím a musím si vystačit se starou dobrou Karolou, kterou teď sklízím a rezistentní Betinkou. Úroda z nich mi postačí. Vedle toho mám ale letos... celý příspěvek > | |
| | Meruňky 2024, 27.6.2024 Když už jste vytáhl toto téma, 145.214, tak já zase shledávám časté útoky a urážky namířené proti přispěvatelům vystupujícím zde pod nějakou konkrétní přezdívkou výhradně ze strany některých přispěvatelů bez žádné přezdívky. | | Lze ještě sázet rajčata?, 27.6.2024 Tak mohu jen potvrdit slova pana Milana. Dělám taky rostliny rajčat z řízků, chce-li někdo, tak ze zálistků, které nechám zakořenit a pak vysazuji na záhony uvolněné po raných košťálovinách. Letos jsem takto vysadil 9.-10. června 40 nových rostlin,... celý příspěvek > | | Broskyne 2024, 22.6.2024 Springcrest | | Meruňky 2024, 22.6.2024 Karola. | | Okurka- skleník- choroba, 17.6.2024 Pokud nejde o svilušku, jde pravděpodobně o nedostatek některého ze základních prvků hnojení, konkrétně nejspíš fosforu, případně ještě hořčíku. Čím tazatel hnojí? Zkusil bych přihnojit cereritem. | |
|
|
|
|