Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stromek do květináče, 24.9.2024 Obsahuje fotku
Starkrimson pěstovaný v 10l květináči. Walter
Opál, 24.9.2024 Obsahuje fotku
Štíhlá vřetena Opálu v současnosti zakrytá sítí před ptactvem. Walter
Roubování jabloní, 24.9.2024 Obsahuje fotku
Ten samý stromek po 3 letech a 5 měsících.Zatím jsem ponechal všech 6 roubů, je třeba dost řezat.Dělám jarní a letní řez. Letní odrůda Allegro jen průměrné plody, stejně tak Sirius. Pěkně zaplodila Rozela i původní Starkrimson. Walter
Rajčata 2024, 21.9.2024 Obsahuje fotku
nějaká rajčata popraskala, ale praskliny zaschly a rostliny jedou dál. Walter
Paprika Rodrigo, 16.9.2024 Obsahuje fotku
Nádherná úroda pane Vašku, takové papriky letos nemám. I když, teď jsem vylovil ze skleníku jednu obrovskou ze semínek od Vás.Skoro se nevešla na váhu. Walter
Rouby jabloně, 15.9.2024 Obsahuje fotku
Na konci vegetační doby budu podrůstající výhony M9 s rouby oddělovat a přesazovat k zapěstování. Walter
Broskyne 2024, 15.9.2024 Obsahuje fotku
vážení přátelé a jaké odrůdy broskvoní jste letos naočkovali? Já už sice nemám místo, kde bych případně broskvoň zasadil, dva z na jaře vzklíčených semenáčků zesílily na optimální tloušťku a tak jsem je v srpnu naočkoval očky FM3. Walter
Záhradníctvo Limbach, 15.9.2024
Zakladatel této diskuze dělá chybu v tom, že pravděpodobnou záměnu zboží neřeší s Limbachem. Jestli se mu do reklamace zboží chce nebo nechce, je věc jiná. Ale upozorňovat lidi na zřejmě podvodné jednání prodejce je nesmyslné, když jsme s ním... celý příspěvek >
Podzimní pěstování zeleniny, 9.9.2024 Obsahuje fotku
oka odhaduju asi 1,5mm.Takže tím dřepčík neproleze. Molice ano, ale v omezeném množství. Walter
Podzimní pěstování zeleniny, 9.9.2024
Myslím si, že bílá netkanka může být, pan Milan jí takto běžně užívá. Já jsem jí užíval také, ale přešel jsem na zàclonu, protože je prúhledná. Např. zjistím skrz ní pohledem, aniž bych jí musel sejmout, zda nedochází k žíru listů slimáky či... celý příspěvek >
Podzimní pěstování zeleniny, 8.9.2024 Obsahuje fotku
Zdravím Vás, pane Vašku.Já mám zelí od výsevu až do současnosti stále překryté záclonou. Rostliny tak nejsou na přímém slunci, jsou chráněné proti hmyzu a kroupám, pod záclonami půda tak rychle nevysychá. Odrůda je Parkin F1. Ovšem sám jsem... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 8.9.2024
jen pro zajímavost, těch 40 rostlin venku je z vylomených a do země zasazených zálistků z původních 8 rostlin vysazených koncem dobna do skleníku. Odrůdy Rose Crush F1 a Crimson Crush F1. Zejména Rose Crush mě příjemně překvapila svými biftekovými... celý příspěvek >
LYRA🍎 UEB5060/1, 8.9.2024 Obsahuje fotku
nějakým zázrakem jeden květ přežil jarní mrazovou pohromu a vyxrostl z něj nádherný velký plod. Walter
Citroník, 8.9.2024 Obsahuje fotku
Citroníku, který jsem si zakoupil před dvěma lety, letošní horké léto a sluce svědčí, vytvořil 15 pěkných citronů. Walter
Podzimní pěstování zeleniny, 8.9.2024 Obsahuje fotku
Neuvěřitelné, ale pekingské zelí, celoroční hlávkový salát a keříčkové fazole, vyseté a vysazené na záhony uvolněné po sklizených raných bramborách, už sklízíme. Walter
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika