|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kadeřavost broskvoní 2025, 27.1.2025 Modrá se to modrá, ale málo. Doufám, že pzCH (Macoun) zveřejní, nebo mně alespoň pošle fotky jeho "nabarvených" broskvoní Bordeauxskou jíchou. Při postřiku je zřejmě krásně vidět, kde je vynecháno, protože je to opravdu nádherně pokryté a ta... celý příspěvek > |  | Kadeřavost broskvoní 2025, 26.1.2025  Dávám k posouzení pár fotek. Většina byla rozmazaná díky opět zatažené obloze se zhoršenými světelnými podmínkami a snad díky starému kompaktu Nikon Coolpix. Podle mě jsou pupeny již dávno narašené, ale pokud je to málo, hádat se nebudu. Stejně při... celý příspěvek > |  |
|  | Počasí 2025, 25.1.2025 Konečně snad chvíli přestávka od nízké inverzní oblačnosti, která i přes dlouhodobé působení mohutné tlakové výše zatemňovala převážně ty nejníže položené oblasti. Podle družicových snímků a webových kamer na tom byla Vysočina, která v minulosti... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 16.1.2025 Pepé to možná vidí jinak, ale já musím konstatovat, že počasí stojí za prd. Prakticky několik týdnů je stále zataženo, vlhko, teploty kolem nuly a stále krátký den. V nížinách typická středoevropská zima. Jen ty houby pana Waltra potěšily. Tolik... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 14.1.2025 Rok 2024 byl údajně nejteplejším od roku 1961 a v pražském Klementinu (nejstarší záznamy o počasí v Evropě) snad údajně vůbec nejteplejší. Abych pravdu řekl, vůbec mně to tak nepřipadlo. jelikož to hodnotím jen podle množství srážek v průběhu léta a... celý příspěvek > |  | Kadeřavost broskvoní 2025, 14.1.2025 Pokud všechno na jaře zmrzne, tak budeme mít alepoň radost z pěkného zdravého lupeníčka. V přípravcích asi nic nového. Stále dominuje měď popřípadě síra. Sulka (PP), oxychlorid mědi (Walter), hydroxid měďnatý (většina), bordeauxská jícha (pzCH, PP),... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 14.1.2025 https://top.recentia.cz/v2/AKU-SNOW-SHOVEL/?utm_source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=PH+videa+AKU-SNOW-SHOVEL&utm_content=AKU-SNOW-SHOVEL&utm_id=6962993&utm_term=6962993 |  | Skladovanie vrúblov🌳, 12.1.2025 S tou jámou je to hodně dávno. Tenkrát jsem všechno rouboval za kůru až někdy v květnu, tak se není co divit, že se rouby v jámě zazelenaly. |  | Aké odrody sliviek do záhrady?, 12.1.2025 Měl jsem malinký stromeček MONI od Geronima, ale druhým nebo třetím rokem skončil. Jak sám napsal, Moni není jeho šálek kávy. Pokud jde o "Vlašku z Vysočiny", tak já zase čekám, kdy dostane šarku. Jen doufám, že ty různé typy Vlašek nebudou všechny... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 12.1.2025 Nevím, jestli máte podobnou zkušenost s akumulátory, ale stane se, že například nové akumulátory Parkside po vložení do nabíječky signalizují závadu (bliká červené světlo na nabíječce). Po vložení akumulátoru do libovolného přístroje a chvilkové... celý příspěvek > |  |
|  | Skladovanie vrúblov🌳, 12.1.2025 Takhle položené rouby na sněhu a mrazu vypadají náramně. Pokud by takové počasí vydrželo až do roubování nic proti. Moje zkušenost s uskladněnými rouby v betonové zakryté jámě u severní strany domu jsou takové, že když se oteplilo a přišel jsem po... celý příspěvek > |  | Aké odrody sliviek do záhrady?, 12.1.2025 O dozrání jde až na druhém místě. Jde o to, že chlap nakoupí 15 stromků, protože jsou za "babku", přitom tam švestky utečou jarnímu mrazu tak jednou za pět let. Zřejmě "nemusí pršet, jen když kape". Vlašku z Vysočiny jsem si narouboval sem a prní... celý příspěvek > |  | Aké odrody sliviek do záhrady?, 9.1.2025 Maštalný hnoj má cenu zlata. Vždycky si to říkám, když vidím vedle silnice na poli nějakou podobnou hromadu. To je to nejlepší, co můžte dát nejen ovocným stromům. Zvyšování humusu v půdě = zvyšování plodnosti. Já si musím vystačit se síranem... celý příspěvek > |  | Kadeřavost broskvoní 2025, 9.1.2025 KUKY to udělal naprosto skvěle, zvlášť, když postřiky několikrát zopakuje. Při pohledu na pupeny broskvoní si až říkám, že ty sumy teplot nad nulou, angrešty, lísky a nevím, co ještě, jsou fakt jen orientační pomůckou. Některé pupeny jsou jasně... celý příspěvek > |  | Kadeřavost broskvoní 2025, 8.1.2025 Už se to zase blíží.
http://www.amet.cz/ |  |
 |
|
|
|