Příspěvky uživatele - 4.25

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 27.8.2023
Dělám srdcovou motykou řádky 70 cm od sebe. Mám v podstatě jen konzumní brambory, všechny jsou velké. Pěstuji /polo/pozdní odrůdy Jelly, která má nižší počet nasazených hlíz, takže žádná drobotina není /ani na sadbu/. Sadbové brambory kupuji každý... celý příspěvek >
Poškození kanadské boruvky, 27.8.2023
Nesmysl, zkuste si spočítát, kolik takový kamen akumuluje energie. Většinu vyzáři v noci do vzduchu.
Rajčata 2023, 27.8.2023
Dotaz - Vrbičanské nízké - proč už se u nás /ve větším množství/ nepěstuje? A je vhodné jen do pařeniště nebo se dá pěstovat venku? A potřebuje nějakou oporu, pokud by nebylo v pařeništi?
Průměr 7x až 8x... to nesmysl, sadbové brambory mívají různou hmotnost. Sabová brambora 50 g dá stejný výnos jako sadbová brambora 100 g. Důležitý je výnos z plochy.
Také sázím cca 30 cm od sebe. Jak máte daleko od sebe řádky?
Hmotnost vysazených brambor není důležitá, nevím, proč to kdo uvádí. Mne zajímá výnos z plochy. Počítám to na přepravky /cca 20-22 kg/. Z 10 m2 mívám 3 přepravky. Pěstuji na zahradě, pozdní odrůdy, dělám pravidelně postřiky proti plísni, v období... celý příspěvek >
Staré odrůdy jabloní, 19.12.2013
Mne zase prijde, ze Vy nelogicky vyhodnocujete prispevky jinych. "Nic moc" nebylo u otce z duvodu nevhodne nadmorske vysky, to snad kazdy vi, ze Golden je velmi teplomilne jablko (a celosvetove velmi oblibene). J.R.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika