Příspěvky uživatele - 214.246

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nevzešel česnek, 9.3.2025
Pane Milane po sezóně ten záhon zakryjte aby všechna voda a sníh šel mimo záhon a potom po zimě si řekneme jestli je to suché až se z toho praší nebo je tam zmrzlá kostka ledu. Pokud to není vodotěsna vana tak se tam ani žádná voda neudrží. Já to... celý příspěvek >
Nevzešel česnek, 9.3.2025
No vidíte to. Takže je lepší ten sud z dešťovou vodou na zimu vylit, vodu z baráku zavrit a kohout venku nechat otevřeny. Není třeba nic zateplovat. Ani vyvýšený záhon. Na ten stačí hodit fólii, aby se tam nedostala voda. I za těchto podmínek se tam... celý příspěvek >
Nevzešel česnek, 6.3.2025 Obsahuje fotku
Střední Čechy česnek už vylezl.Pokud je někdo nervózní, tak se dá hrabnout prstickem do země. Já takto asi předloni čekal na brambory a zjistil jsem, že se nedočkám.Musel sem je vybrat a koupit nové. Měly hnilobu.Adela a Dali byly v pořádku.Jen... celý příspěvek >
Co děláte na jaře s ostříhanou okrasnou trávou?, 4.3.2025
Když bude obsluhovat stroj méně zručný člověk, ucpe i drtič Bosch. Vares se bude 90% točit naprázdno, zatím co vy budete   připravovat dávku vhodné velikosti a pak ji budete tlačit na nože. Když přestanete tlačit, nože přestanou krájet.Nemá to... celý příspěvek >
Rostlina odvádějící vlhkost do domu, 27.2.2025
Co vlastně chceme vědět? Jestli rostliny v koupelně prežijou, když je tam málo světla, jestli jim místo zalévání bude stačit vlhký ručník a vlhka zeď? Ono větrat na střechu vývodem teplý vzduch a někde tedy přisavat jiný vzduch buď zmrzlý a tedy... celý příspěvek >
Rostlina odvádějící vlhkost do domu, 26.2.2025
Ano nadpis je matoucí. Počet shlédnutí se zvyšuje. Doporučovat někam na gogle je nežádoucí. Lidi chtějí diskutovat, pohadat se, případně se pochlubit nějakou fotkou.
Čištění řetězové pily, 13.2.2025
Dlouho vám to vydrží
Ledový salát, 2.2.2025 Obsahuje fotku
To je v pořádku, měl jsem napsat zdroj informace.
Ledový salát, 1.2.2025 Obsahuje fotku
Věděli jste, že na ledový salát nemůžete nikdy s nožem? Zabráníte tak ztrátě minerálů, vitamínů a původní barvy. Vždy jen trhat Já koupil v lidlu taky španělský
Špičaté zelí, 28.1.2025
Tak to jsem rád, že za každou cenu nejíte jenom co sami vypěstujete. Několik let, když je zima kupujem pekingské zelí, neděláme z něj salát, jíme ho k snídani. Já dva listy, žena dva listy zpátky zabalit a na verandu do chladu. Je to taková armatura... celý příspěvek >
Jílovitá zemina, 27.1.2025
Někdy je lepší investice do rašeliny než třeba do špatně dovolené. Jestli vás to uklidní. Já vždycky když něco takového čtu, tak si pokládám otázku, jak bych to udělal. Tedy smichal horní vrstvu rašeliny, písku, s tou dolní. Píšete, že zorat to... celý příspěvek >
Předpěstování ve skleníku - kdy začít, 23.1.2025
Jak to vidím? No podobně jako vy. Ale přeci jenom trošičku jinak. Hlavně nechci probírat detaily. Nikdo by nám nerozuměl  . Já se znám. Trochu jsem se zeminou pracoval, takže vím jak se chová zemina v zahradě, jak se chová na ulici a ještě mužem... celý příspěvek >
Předpěstování ve skleníku - kdy začít, 22.1.2025
Nemůžete tvrdit, že se vám základ skleníku mrazem nikdy nezvedl.Můžete říct, že vám neprasklo žádné okno. To bude možné, protože vy máte skla v gumě. Ani v návodu na montáž netrvají na tom, ze musíte mít základ. Uvádějí to jako výhodu proto... celý příspěvek >
Minimální prostor pro kořenový systém předpěstovaných sazenic, 21.1.2025
Najdete    ZAHRADA PRO RADOST tam je mladá paní a všechno ví.
Minimální prostor pro kořenový systém předpěstovaných sazenic, 21.1.2025
Nejsem žádný odborník, ale za 50 let, co ženě dělám servis (kompost, sklenik, pařník) tak nemusím být ani moc chytrý, abych něco dokázal porovnat a posoudit. My rajcata, papriky presazujeme 2x do malého jogurtu a potom ještě do velkého jogurtu. To ze... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika