Příspěvky uživatele - 160.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznama odruda - zebernate pekne zlute jablicko, 20.10.2024
Kdouloň?
Modi🍎, 3.9.2024
Krásné fotky, prvotřídní ovoce i stromky. To se týká všech vašich příspěvků. Jaké používáte podnože pro jabloně? Děkuji za odpověď. Petr
Bergeron je nejlepší, 27.11.2023
Dnes jsem rozloupnul asi 10 pecek Bergeronu z letošní úrody. Ani jedno jádro nemělo normální velikost, dvě byla vyloženě zakrnělá. Předpokládám, že je to důsledek mrazů v květu. Zajímavé je, že plody neopadaly. Petr
Bergeron je nejlepší, 5.8.2023
Syn zasadil Leskoru do uzavřeného dvora, z jižní strany byla kryta kamennou zdí. Já bych takové stanoviště nevybral, ale meruňka plodila snad každý rok. Oddálilo se rašení i kvetení. Kvůli zahuštěné koruně hodně plodů shnilo ještě na stromě při... celý příspěvek >
Bergeron je nejlepší, 5.8.2023 Obsahuje fotku
.
..
Bergeron je nejlepší, 5.8.2023
.
Loňské fotky Bergeronu, podnož zelená renkloda, stáří 7 let, Pelhřimovsko 455 m n. m., JV strana domu. Úroda loni asi 70 kg. Letos dvě noci po sobě -8 st. C v plném květu, sklidil jsem asi 100 meruněk. 
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 4.3.2023
Mám jedno volné místo na broskvoň a rozhoduji se, jakou odrůdu vysadím. Mám loňský očkovanec Sunhavenu, Early Crestu, Teliesy a ještě jednu neznámou, chuťově výbornou odrůdu. A letošní Michaelu. Pokud je dobrý rok, mám broskví na rozdávání. Láká mě... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika