Příspěvky uživatele - 25.216

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Opál, 3.10.2021
Mě také, dám vědět.
Opál, 2.10.2021
Ještě k tomu mému příspěvku výše. Primárně to je slovenský eshop. A podnož je M9.
Opál, 2.10.2021
Objevil jsem zahradnictví, kde Opál prodávají, tedy stromky. Mají eshop. S poštovným to vyjde na 400,-Kč. Objednal jsem si ho. Podnož neuvádějí. Uvidím, co se z toho nakonec vyklube. Eshop hovoří česko-slovensky. Do googlu si zadejte "jabloň opál... celý příspěvek >
Sezona 2022, 29.9.2021
Cabrio Duo z polského eshopu.
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 25.9.2021
U nás je dostupné smáčedlo Agrovital. Vytváří na povrchu rostliny film, který je odolný dešti. Za hodinu už může pršet. Jenže problém je v tom, že se ochranná lhůta při použití Agrovitalu prodlužuje na 60 dní. U všech plodin a přípravků.
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 24.9.2021 Obsahuje fotku
Džungle, asi 3 týdny bez postřiků. Já to říkám furt. Stříkat se musí preventivně, a pak lze postřiky výrazně omezit. Fest od konce června, a pak začít s postřiky brzdit. V době maximální sklizně, což je koncem léta, už bez postřiků. Z mladické... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 14.9.2021 Obsahuje fotku
Stav dnes, Goldkrone. Asi 14 dní bez postřiku. A stříkat už samozřejmě nebudu.  Podle zkušeností extrémní šíření plísně nehrozí. Po prvním mrazíku končím s pěstováním, včetně dozrávání nezralých plodů.
Švestky 2021, 13.9.2021
Stanley a Č. lepotici jsem zlikvidoval. Mám jen Presentu, která začíná zrát, ale jedlá ještě úplně není. Věřím, že stihne dozrát. Není suchá, jako minulé roky, kdy nepršelo. Má švestkovou chuť. V záloze mám Jofelu, která snad začne plodit příští rok.... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 3.9.2021
Mám jedinou, na rez citlivou hrušeň Conference. Když začnu s postřiky proti padlí a strupovotosti jabloní, tak vezmu ji. Vlastně ji stříkám vždy s jabloněmi po celou sezónu postřiků. Ale stačí jeden postřik před květem a dva po odkvětu cca po 10... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 2.9.2021 Obsahuje fotku
Přidávám fakturu. Poštovné je 75 Zlotých. Zlotý je "slabejch" 6 Kč. Platí se kartou, doručí to DPD do tří dnů. Slušné jednání. Coragen je jen pro profesionály, ale neřeší to.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 2.9.2021
Cabrio Duo jsem použil na brambory, rajčata, cibuli, okurky a melouny. Ale i na révu proti padlí a peronospoře. Letos se peronospora vyskytla i na odolnějších odrůdách. Padlí také. Stejné látky se v révě používají běžně. A v růžích proti houbovým... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 2.9.2021
Ta opadaná jsou Goldkrone. Slízím celý vijan a pár jich samozřejmě spadne. PB nemají.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 1.9.2021 Obsahuje fotku
Až se jaro zeptá... Syllit na kadeřavost broskvoně, event. na první postřik proti strupovitosti jádrovin. Miedzian je tekutý Kuprikol. Topsin na moření česneku. Cabrio Duo na plíseň bramboru, rajčete, cibule... Pozoruhodný je Coragen - obaleč... celý příspěvek >
Zimaaaaaa, 28.8.2021 Obsahuje fotku
Na fotkách dnešní stav. Dokonce pozdní brambory mám OK, poslední fotka. Ta žlutá (viz výše) jsem dostal a jsou hodně velká, na fotce to tak nevypadá. Bude to ale nějaká běžná odrůda. Brunito na fotce zraje i nahoře. Adam jsou ty chumle. Brunito... celý příspěvek >
Zimaaaaaa, 27.8.2021
Foceno dnes. Ale nebudu si třepit ústa ohledně alespoň minimálních postřiků proti plísni bramboru na rajčatech.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika