Příspěvky uživatele - 199.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zazimování jahodníku v nádobách, 16.11.2024
A jak jste to delal loni? Ten "sloup" zkuste obmotat bílou netkanou textilii, ty kvetinace bych dal vedle sebe na zem a pak zakryl bílou netkanou textilii.
Zaorat nebo ne? Jahody (2), 21.10.2024
Zaorat nebo ne? Jahody... Nelze pripojit reakci. Forbidden You don't have permission to access this resource.
Schnutí listů - choroba?, 3.9.2024
Mně to připadá závažné - kanadská borůvka utrpěla suchem a bude se z toho dlouho a těžko probírat. Možná bude lépe ji nahradit novou rostlinou.
Hadovky - zakrnělý konec, 3.9.2024
Odumřelé kořínky.? To by musela odumřít celá rostlina. Záleží také na tom, v jaké kondici je listová plocha. Prostě ta rostlina nedává tomu plodu dostatečnou výživu, nic jineho v tom není.
Hadovky - zakrnělý konec, 2.9.2024
Podle mne - zvýšit zálivku nebo hnojení /nebo obojí/.
Žloutnutí listů třešně v létě, 29.7.2024
Pravděpodobně se jedná o "Skvrnitost listů třešně a višně" Latinský název: Blumeriella jaapii
Co na plíseň okurkovou?, 17.7.2024
Pane Kuky, kolik těch postřiků dělate? U přípravku MAGNICUR FINITO se uvádí...  max. 3×. 
Co na plíseň okurkovou?, 16.7.2024
... začátkem května... to už je dávno, tak dlouho žádný přípravek nefunguje. Mně se vcelku osvědčil přípravek Magnicur Finito.
Kdy dát do země brambory?, 12.7.2024
Podle mne je dobrý výnos důležitý. Cca 1,2 kg z vysazené hlízy je vcelku hodně, zejmnéna pokud se jedná o rané brambory. Pěstuji pozdní, sklizeň zatím daleko.
Choroba, 11.7.2024
Taky se nejedná o hrušeň.
Kdy dát do země brambory?, 10.7.2024
Velmi pěkné. 33ks sadby... dávam na řádek 10 m, šířka 0.7 m... tj. na 7 m2. Kolik je asi sklizená hmotnost?
Okurka- skleník- choroba, 10.7.2024
U mne se objevila plíseň na okurkách ve skleníku už na začatku prázdnin, o 4 týdny dříve než obvykle.
Plíseň ve vyvýšeném záhonu, 7.7.2024
A co a kdy jste do toho vyvýšeného záhonu dal za materiál?
Povlak na angreštu, 21.6.2024
Vyhledejte si... "Hnědé padlí angreštu" nebo "Americké padlí angreštové"
Okurka- skleník- choroba, 17.6.2024
Proč se domnivate, že to není hnojením? Podle mne je. Tazatel by měl uvést, jak to hnojí, že mu to tři roky neroste.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika