|
Zazimování jahodníku v nádobách, 16.11.2024 A jak jste to delal loni?
Ten "sloup" zkuste obmotat bílou netkanou textilii, ty kvetinace bych dal vedle sebe na zem a pak zakryl bílou netkanou textilii. |
 |
Zaorat nebo ne? Jahody (2), 21.10.2024 Zaorat nebo ne? Jahody... Nelze pripojit reakci.
Forbidden
You don't have permission to access this resource. |
 |
|
 |
Schnutí listů - choroba?, 3.9.2024 Mně to připadá závažné - kanadská borůvka utrpěla suchem a bude se z toho dlouho a těžko probírat. Možná bude lépe ji nahradit novou rostlinou. |
 |
Hadovky - zakrnělý konec, 3.9.2024 Odumřelé kořínky.? To by musela odumřít celá rostlina.
Záleží také na tom, v jaké kondici je listová plocha. Prostě ta rostlina nedává tomu plodu dostatečnou výživu, nic jineho v tom není. |
 |
Hadovky - zakrnělý konec, 2.9.2024 Podle mne - zvýšit zálivku nebo hnojení /nebo obojí/. |
 |
Žloutnutí listů třešně v létě, 29.7.2024 Pravděpodobně se jedná o "Skvrnitost listů třešně a višně"
Latinský název: Blumeriella jaapii |
 |
Co na plíseň okurkovou?, 17.7.2024 Pane Kuky, kolik těch postřiků dělate? U přípravku MAGNICUR FINITO se uvádí... max. 3×. |
 |
Co na plíseň okurkovou?, 16.7.2024 ... začátkem května... to už je dávno, tak dlouho žádný přípravek nefunguje.
Mně se vcelku osvědčil přípravek Magnicur Finito. |
 |
Kdy dát do země brambory?, 12.7.2024 Podle mne je dobrý výnos důležitý. Cca 1,2 kg z vysazené hlízy je vcelku hodně, zejmnéna pokud se jedná o rané brambory. Pěstuji pozdní, sklizeň zatím daleko. |
 |
Choroba, 11.7.2024 Taky se nejedná o hrušeň. |
 |
|
 |
Kdy dát do země brambory?, 10.7.2024 Velmi pěkné. 33ks sadby... dávam na řádek 10 m, šířka 0.7 m... tj. na 7 m2.
Kolik je asi sklizená hmotnost? |
 |
Okurka- skleník- choroba, 10.7.2024 U mne se objevila plíseň na okurkách ve skleníku už na začatku prázdnin, o 4 týdny dříve než obvykle. |
 |
Plíseň ve vyvýšeném záhonu, 7.7.2024 A co a kdy jste do toho vyvýšeného záhonu dal za materiál? |
 |
Povlak na angreštu, 21.6.2024 Vyhledejte si... "Hnědé padlí angreštu" nebo "Americké padlí angreštové" |
 |
Okurka- skleník- choroba, 17.6.2024 Proč se domnivate, že to není hnojením? Podle mne je. Tazatel by měl uvést, jak to hnojí, že mu to tři roky neroste. |
 |