Příspěvky uživatele - 168.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rosič Solo 466, Stihl SR 430 či cokoliv do výšky cca 6 metrů, 9.7.2024
Kdysi jsem měl rosič Hecht 459, což byla špatná volba, i když měl čerpadlo, požadované výšky ošetření nedosáhl. Pak jsem koupil Stihl 200 a následně dokoupil i čerpadlo, byl jsem spokojený, ale stromy od té doby narostly a po třech letech odešlo... celý příspěvek >
Rezistentna odroda broskyne?, 28.6.2023
Koupil jsem si Revitu na podzim roku 2022, bohužel má kadeřavost, meďňatý postřik na to nefunguje. Potřebuji na to systémový fungicid SILLIT 65 WP, který se u nás již neprodává a tak jsem si ho musel objednat z Polska. Mám to jako poslední záchranu.
Jak se zbavit řas v nádrži na vodu, 31.5.2023
Co se týká dávkování modré skalice pro ničení řas v bazénu, pak se jedná o množství cca 5g na 1m3 vody. Vedle správného množství modré skalice, je také třeba pamatovat na pravidelnost. Modrou skalici je vhodné použít, jako prevenci proti vzniku... celý příspěvek >
Jak odstranit nánosy od bio-oleje?, 12.2.2023
Nefunguje isopropylalkohol, benzín, redidlo, aceton, toluen, čistič brzd, náplň do myciho stolu pro servisy taky ne snad prej čistič na gril
Motorový rosič Stihl SR 200, 10.6.2021
Právě jsem jej koupil převážně pro cca 40 ovocných stromů od výšky 2.5 metru po 3.5 metrů snad i 4 metry. Vyzkoušen, dosah má na těch cca 4 metry, ale musím podstatně dýl rosit, abych docílil vysledku. To je ale pro stromy asi nežádoucí, protože o to... celý příspěvek >
Výběr sekačky Stíga nebo AL-KO, 24.7.2020
To 49.10: Jsem spokojen, ze začátku byla 3x v servisu z důvodu obtížného startování, následně vyřešeno výměnou "automatiky sytiče."
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika