|
Příspěvky uživatele - 168.226
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rosič Solo 466, Stihl SR 430 či cokoliv do výšky cca 6 metrů, 9.7.2024 Kdysi jsem měl rosič Hecht 459, což byla špatná volba, i když měl čerpadlo, požadované výšky ošetření nedosáhl. Pak jsem koupil Stihl 200 a následně dokoupil i čerpadlo, byl jsem spokojený, ale stromy od té doby narostly a po třech letech odešlo... celý příspěvek > |  | Rezistentna odroda broskyne?, 28.6.2023 Koupil jsem si Revitu na podzim roku 2022, bohužel má kadeřavost, meďňatý postřik na to nefunguje. Potřebuji na to systémový fungicid SILLIT 65 WP, který se u nás již neprodává a tak jsem si ho musel objednat z Polska. Mám to jako poslední záchranu. |  |
|  | Jak se zbavit řas v nádrži na vodu, 31.5.2023 Co se týká dávkování modré skalice pro ničení řas v bazénu, pak se jedná o množství cca 5g na 1m3 vody. Vedle správného množství modré skalice, je také třeba pamatovat na pravidelnost. Modrou skalici je vhodné použít, jako prevenci proti vzniku... celý příspěvek > |  | Jak odstranit nánosy od bio-oleje?, 12.2.2023 Nefunguje isopropylalkohol, benzín, redidlo, aceton, toluen, čistič brzd, náplň do myciho stolu pro servisy taky ne snad prej čistič na gril |  | Motorový rosič Stihl SR 200, 10.6.2021 Právě jsem jej koupil převážně pro cca 40 ovocných stromů od výšky 2.5 metru po 3.5 metrů snad i 4 metry. Vyzkoušen, dosah má na těch cca 4 metry, ale musím podstatně dýl rosit, abych docílil vysledku. To je ale pro stromy asi nežádoucí, protože o to... celý příspěvek > |  | Výběr sekačky Stíga nebo AL-KO, 24.7.2020 To 49.10: Jsem spokojen, ze začátku byla 3x v servisu z důvodu obtížného startování, následně vyřešeno výměnou "automatiky sytiče." |  |
 |
|
|
|