Příspěvky uživatele - 96.60

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Katalpa nana, 20.5.2024
Dobrý den, na konci října nám zahradník vysadil katalpu Nana na kmínku cca 2 metry s naroubovanou korunou. V průběhu května na kmínku vyrašily listy, které jsem odstranil, ale koruna k dnešnímu dni pořád nic a pupeny vypadají pořád stejně - uschlé.... celý příspěvek >
Gigantické ořechy - odrůda?, 24.5.2023
myslela sem ořechy co mel ve svém příspěvku pan Standa měl tam i fotografii a já sem na to narazila až teď tyto ořechy se vyskytovaly v hodně zahradách mely silnou skořápku ale dali se pěkně rozlousknout měly jádro 2x větší než ostatní ořechy a v... celý příspěvek >
Gigantické ořechy - odrůda?, 22.5.2023
dobrý den máme úplně stejně velké ořechy sázela je ještě moje babička asi tak před 50 nebo 60 lety a pořád rodí sice už mín tyto chutné ořechy a tak by mě také zajímalo jaká to je odrůda byla bych moc ráda pokud byste něco zjistili o této... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika