Příspěvky uživatele - 230.33

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nový karbec v Honde 190 a tarokuje, 12.3.2025
Dobrý den, dnes jsem dal do sve 14 lete hondy 190 nový karbec a jde tam málo benzinu, po nastartovani motoru tarokuje a i na sytič tak tak udrži chod. po uhasnuti už dal nejde nastartovat jedině po vstřiknuti paliva pod svičku, bez toho je svička... celý příspěvek >
Udit klasicky dřevem nebo elektřinou?, 28.12.2024
Spiš chci slyšet od zkušených co je lepši no, talektrika je investice a pak třeba přijde v niveč, no celý život udim klasiku
Dekuji za nazor, ono ješte nejaké dřevo mám, jen mi nedavno zetak donesl dva kousky masa ktere jsem mu dal na vyuzeni elektřinou a on mi je vratil vyuzené a skoro stejně velké, to mě se teda dost smrsknou, proto má uvaha o elektřině.
Dobrý den, prosim o nazor, celý život -60r udim klasicky v dřevěné bedně dřevem, ovšem sehnat kval. dřevo na uzeni je čim dal težší a tak se ptam Vas zkušených na názor, je lepši klasika nebo elektřina?Dekuji za názor.
Honda GCV190 nejede, 17.11.2024
mám dvě hondy, do jedné od začatku liju pouze Aspen 4 a od začatku žadný problém,  do te stavkujici jsel lil benzin, a samé problémy, v patek jsem chtel jet do lesa a v nadržce pouze pul benzinu, jiný jsem doma neměl tak jsem dolil Aspenem a... celý příspěvek >
Honda GCV190 nejede, 17.11.2024
ještě si uvědomuji že jsem smichal benzin sw Aspenem, jestli se to nemá rado??
Něco žere poupata muškátu, 7.7.2024
Pokud to je housenka tak stači myslim Mospilan.
Černání listů hrušně, 4.5.2024
Dobnrý den, píšu z Vysočiny a stejný problém jak u hrušky tak třeba i jablon, co se deje?Stromky loni na jaře sázené. Dekuji 
Rouby tzv Sláděte, 12.3.2024
Zdravim, mám prosbu, když jsem byl malý kluk cca před 55lety, měly jsme na zahradě jablon a řikaly jsme ji Sládě. Časem jablon zašla a já bych chtel vnoučatum takovou jablon nachystat ale v mém okolí Vysočiny snad nikdo tuto odrudu o ktere nevím... celý příspěvek >
Motor Honda GCVx 200--zlobí volnoběh, 14.1.2024
Přátelé, ta sragora co tam leju je Verva 100 a tímto všem dekuji za podnetné rady, velmi mi pomohly a věřím že problém je vyřešen. Jen mi je líto že tyto dizkuse poslední dobou vždy sklouznou k ničemu.
Motor Honda GCVx 200--zlobí volnoběh, 13.1.2024
Pokud za mím problémem není řepka tak mi poradte co za tim je, vždy když rozeberu karbec je všude žlutej maz.
Konkretně Vervu jsem zkoušel mnohokrat a je to stejné lepidlo jak 95, navic jsem byl na Benzině upozorněn že Verva běžně obsahuje biosložku
Dekuji ale bohužel nejsem členem vlády abych si mohl tuto cenu benzínu platit
No jasně že to je blbé, zkoušel jsem všechny možné druhy benzínu, oh Hondy aditivum a je to stale stejné, ta řepka to ucpává
Zdravim a prosím o pomoc, mam Vari Honda GCVx 200, cca 2 roky, od počatku mám potíže s biosložkou, i po týdnu nic nedelání se po nastartovaní projeví potíže s volnoběhem, prostě nedrží, takže vyndam karbec, vyčistíme a tak se vše opakuje.Tak abych si... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika