|
Příspěvky uživatele - 230.33
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rezave až di fialova listy ostružin a malin, 21.7.2023 Ano, to znám ale u puvodních malin a na jiném stanovišti mám u obou plodin listy krasně zelené, snažil jsem se lehce přihnojit ředenou kravskou močuvkou a nic se nezměnilo. |  | Rezave až di fialova listy ostružin a malin, 21.7.2023 Zdravím a prosím o radu. Na jaře jsem zasadil mladé maliny a ostružiny, chytlo se všechno ale má to divné olistení, jakoby rezavé až do fiakova listy a malé přírustky, neco tomu chybí a nevím co, Dekuji |  |
|  | Problém s meteostanicí, 18.5.2023 Ano, koukal jsem na čidla, stoji od 500kč výš, pokud bych vědel že je potíž v čidle tak neváhám ale pokud je ptíž ve stanici tak jen prodražím už tak velký prodělek. |  | Problém s meteostanicí, 17.5.2023 Ano, pokud dam novou, jsou tam dvě, pokud dam nové a dávám drahé litiové tak je cca týden klid a pak nanovo. Ted při druhé reklamaci jsem vše dokumentoval, čas, foto, podmínky, odpověd stejná, u nas se vada po dobu tří týdnu neprojevila. |  | Problém s meteostanicí, 17.5.2023 Zdravim zahrádkáře a prosím o konzultaci.K vánocum jsme s manželkou dostali od detí meteostanici Garni za cca 2000kč, od samého začátku potíže s venkovním čidlem, je cca 6-7 metru od stanice s překážkou pouze sklo ve dveřích.Čidlo nekolikrat za den... celý příspěvek > |  | Čím mořit mečíky?, 3.5.2023 koupil jsem ten hypermangán a dekuji velmi za rady. |  | Čím mořit mečíky?, 2.5.2023 No jak píšu, mám mořit proti houbám. |  | Čím mořit mečíky?, 2.5.2023 Přátelé zahradkáři, prosím o radu, šlapu po tomto svete už 60 roku a poprve loni jsem měl problém s mečíky, všelijak se kroutily a vetšina nekvetla, udajně je třeba mořit, nikdy jsem nemořil a ani nevím čím mořit. Prosim poradte, dekuji |  | Honda startuje jen na sytič, 6.4.2022 Dekuji, takže karburator do UZ?? |  | Honda startuje jen na sytič, 6.4.2022 Zdravím přátele zahradkáři a prosím tímto o pomoc. Moje Honda GCV 190 potvurka jedna startuje jen na sytič, prvni studený start se nacasnuju než chytne, pak další teple starty už chytne hned ale jen na sytič, bez sytiče ani tuk. Studený start pokud... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|