|
Příspěvky uživatele - 230.33
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nový karbec v Honde 190 a tarokuje, 12.3.2025 Dobrý den, dnes jsem dal do sve 14 lete hondy 190 nový karbec a jde tam málo benzinu, po nastartovani motoru tarokuje a i na sytič tak tak udrži chod. po uhasnuti už dal nejde nastartovat jedině po vstřiknuti paliva pod svičku, bez toho je svička... celý příspěvek > |  | Udit klasicky dřevem nebo elektřinou?, 28.12.2024 Spiš chci slyšet od zkušených co je lepši no, talektrika je investice a pak třeba přijde v niveč, no celý život udim klasiku |  |
|  | Udit klasicky dřevem nebo elektřinou?, 28.12.2024 Dekuji za nazor, ono ješte nejaké dřevo mám, jen mi nedavno zetak donesl dva kousky masa ktere jsem mu dal na vyuzeni elektřinou a on mi je vratil vyuzené a skoro stejně velké, to mě se teda dost smrsknou, proto má uvaha o elektřině. |  | Udit klasicky dřevem nebo elektřinou?, 28.12.2024 Dobrý den, prosim o nazor, celý život -60r udim klasicky v dřevěné bedně dřevem, ovšem sehnat kval. dřevo na uzeni je čim dal težší a tak se ptam Vas zkušených na názor, je lepši klasika nebo elektřina?Dekuji za názor. |  | Honda GCV190 nejede, 17.11.2024 mám dvě hondy, do jedné od začatku liju pouze Aspen 4 a od začatku žadný problém, do te stavkujici jsel lil benzin, a samé problémy, v patek jsem chtel jet do lesa a v nadržce pouze pul benzinu, jiný jsem doma neměl tak jsem dolil Aspenem a... celý příspěvek > |  | Honda GCV190 nejede, 17.11.2024 ještě si uvědomuji že jsem smichal benzin sw Aspenem, jestli se to nemá rado?? |  | Něco žere poupata muškátu, 7.7.2024 Pokud to je housenka tak stači myslim Mospilan. |  | Černání listů hrušně, 4.5.2024 Dobnrý den, píšu z Vysočiny a stejný problém jak u hrušky tak třeba i jablon, co se deje?Stromky loni na jaře sázené. Dekuji |  | Rouby tzv Sláděte, 12.3.2024 Zdravim, mám prosbu, když jsem byl malý kluk cca před 55lety, měly jsme na zahradě jablon a řikaly jsme ji Sládě. Časem jablon zašla a já bych chtel vnoučatum takovou jablon nachystat ale v mém okolí Vysočiny snad nikdo tuto odrudu o ktere nevím... celý příspěvek > |  | Motor Honda GCVx 200--zlobí volnoběh, 14.1.2024 Přátelé, ta sragora co tam leju je Verva 100 a tímto všem dekuji za podnetné rady, velmi mi pomohly a věřím že problém je vyřešen. Jen mi je líto že tyto dizkuse poslední dobou vždy sklouznou k ničemu. |  |
|  | Motor Honda GCVx 200--zlobí volnoběh, 13.1.2024 Pokud za mím problémem není řepka tak mi poradte co za tim je, vždy když rozeberu karbec je všude žlutej maz. |  | Motor Honda GCVx 200--zlobí volnoběh, 13.1.2024 Konkretně Vervu jsem zkoušel mnohokrat a je to stejné lepidlo jak 95, navic jsem byl na Benzině upozorněn že Verva běžně obsahuje biosložku |  | Motor Honda GCVx 200--zlobí volnoběh, 13.1.2024 Dekuji ale bohužel nejsem členem vlády abych si mohl tuto cenu benzínu platit |  | Motor Honda GCVx 200--zlobí volnoběh, 13.1.2024 No jasně že to je blbé, zkoušel jsem všechny možné druhy benzínu, oh Hondy aditivum a je to stale stejné, ta řepka to ucpává |  | Motor Honda GCVx 200--zlobí volnoběh, 13.1.2024 Zdravim a prosím o pomoc, mam Vari Honda GCVx 200, cca 2 roky, od počatku mám potíže s biosložkou, i po týdnu nic nedelání se po nastartovaní projeví potíže s volnoběhem, prostě nedrží, takže vyndam karbec, vyčistíme a tak se vše opakuje.Tak abych si... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|