Příspěvky uživatele - 61.109

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2023, 7.5.2023
Jistě jste si všiml, že většina těch vyšších není vzpřímená, ale leží na té černé textilii. Tam je nějaký vítr neohrožuje. V pondělí zavěsím u těch vyšších spirály a stonky do nich upevním. Postuponě takto ošetřím všechny sazenice.Všechno chce... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 6.5.2023 Obsahuje fotku
Dnes ráno jsem ta rajčata za vytrvalého mírného deště zasadil. Když jsem došel domů, tak na webu chmi byla výstraha, že budou na Jižní Moravě bouřky dokonce s kroupami až 2 cm. Celé odpoledne jsem sledoval počasí a jsem rád, že se jim ta předpověď... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 5.5.2023
Já mám záhony připravené,. dokonce mně syn odvezl všechna rajčata na zahradu a tak zítra ráno to půjdu zasadit. Předpokládám, že těch devadesát sazenic zasadím tak nějak za dvě hodiny. Nejhorší je, dát každou odrůdu na to místo, které mám pro ni... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 5.5.2023
Tak kdy do toho praštíte a dáte rajčata ven?            Vladimír
Rajčata 2023, 3.5.2023
Já sleduji norský web. Tam mají předpověď až do 12.5. (Pankrác). Teploty se mají pohybovat okolo 18/9 °C takže OK. Jediný problém vidím v tom, že každý den má pršet. Sazenice mám OK a jistě by vydržely až do Žofky, ale chci udělat pro sazenice jamky,... celý příspěvek >
Pěstování rajčat v pařeništi, 2.5.2023 Obsahuje fotku
Skor všechny odrůdy v tom nízkém pařeništi už kvetou. Přitom jsou momentálně ideální venkovní teploty (viz. obrázek). V pařeništi neměřím, ale ze zkušenosti vím, že tam je teplota o 3-5 °C vyšší, takže vhodné pro oplování květů rajčat. Nechtělo se... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 2.5.2023 Obsahuje fotku
Dnes jsem byl na zahradě a podařilo se mně připravit dva záhony celkem pro 64 rostin. Zbývá mně ještě nachystat záhon pro ty přebytečné rostliny. Letos nechci žádné sazenice vyhazovat.           ... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 1.5.2023
Nejlepší je mít dobré, silné a nepřerostlé sazenice a vysadit je ve svislé poloze.. Pokud jsou sazenice vyčouhlé, tak je třeba to nějak řešit. Nabízí se ty dvě varianty, ale stále je to jen z nouze ctnost. Neexistuje žádné relevantní porovnání co je... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 30.4.2023
Také sázím jen svisle.            Vladimír
Rajčata 2023, 30.4.2023
Jen bych upřesnil, že rajčata mám opravdu rád a sním jich během sezóny opravdu hodně. A také jím všechno co se z rajčat uvaří a i jinak zpracuje. Ty kvítka mně napadly první. ale znám rybáře, kteří chytají ryby a nejí je a také houbaře kteří nejí... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 30.4.2023
Dle Vašeho hlediska jsem podivín já. Asi máte pravdu. Ale co jsou potom ti, kteří třeba pěstují jen kvítka? Asi se nespokojí s jednou odrůdou a asi je také nekonzumují.            Vladimír
Rajčata 2023, 30.4.2023
Sklízet rajčata opravdu není jako sklidit ty švestky. Možná, kdybych měl dvě nebo tři odrůdy tak by to byla pohoda. Když jich máte třeba padesát, tak utrhnete dvě rajčata a musíte je nějak uložit a hlavně označit. Jinak nepoznáte, co jste vlastně... celý příspěvek >
Pěstování rajčat v pařeništi, 29.4.2023
Nezlobte se. Co mají meruňky společného s pařeništěm?            Vladimír
Rajčata 2023, 29.4.2023
Musel jsem to dohledat tady v tomto vlákně. Našel jsem, že poslední výsev byl 17.3.- to Bejbino a odhaduji, že jsem začal po 10.3.            Vladimír
Rajčata 2023, 29.4.2023
Pěstovat rajčata je pro mne zábava a ten počet odrůd je tak trochu bláznovství a vášeň. Ale nejsem sám, znám plno takových bláznů jako jsem já. Problém není rozšířit sortiment, ale pokud už na to nemáte, tak ho omezit. A v tétp situaci jsem nyní já.... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika