|
Éurobenzin a krovinorez, 9.8.2024 To je dobré. Lidi, kteří spotřebují 1 litr paliva za rok ve stroji, tak tady rozdávají svoje zkušenosti. Před nimi je povinnost, ostatní varovat. |
 |
Vlašský ořech - jak ořezat?, 5.8.2024 To je debata o ničem. A vždy, když je to tak, tak je debata košatá s mnoha nápady. Je jedno, jestli je to Anička s pozemkem někde u Bezna, nebo pan se stromy u železniční trati. Všichni si lámou hlavy a každý to vidí jinak.Stromy patří k našemu... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Co na plíseň okurkovou?, 31.7.2024 Nelíbí se mi to vaše rypání do lidí. Nejsem taky žádný slušňak ale opravdu to se mi nelíbí. Lidi se ptají, pak dekuji za rady., co kde a na co postrik seženou a pak se dívají jak jejich rádce někdo likviduje. Pan KUKY loni napsal já si to koupil a... celý příspěvek > |
 |
Lze ještě sázet rajčata?, 28.7.2024 Dal jsem druhou fotku.1. Byla 28.6. 6.49 hod.
Pro paní která chtěla sázet rajské. Stále by jste zalévala, chodila kupovat jinam. |
 |
Lze ještě sázet rajčata?, 28.7.2024  Rajčata po 1 měsíci |
 |
Rajčata 2024, 23.7.2024 A závěr. Všechno je o štěstí. Když budu vše dodržovat a sjedou mi to kroupy, tak mám smůlu. |
 |
Rajčata 2024, 23.7.2024  Vidíte tam rajče? Tak to používejte |
 |
Rajčata 2024, 23.7.2024  Vidíte někde na obrázku rajče?Není tam.Koupil jsem to loni.A ještě k tomu když vam to smrdí tak proč pořád o tom diskutujete? |
 |
Co na plíseň okurkovou?, 21.7.2024 Nevím co vám kdo poradi, ale věřte, že mě nikdy nenapadlo shánět rezistentní jak okurky, rajcata, brambory nebo třeba cesnek. Sazim toho tolik, ze když se to povede tak něco rozdám a když ne tak mi to stačí. Okurky jsem trhal letos asi 7x a bylo po... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2024, 20.7.2024  První Ivan |
 |
|
 |
Rajčata 2024, 18.7.2024 Tak ono je vždycky něco za něco. U nás to limituje datum asi 13 května. Ven dáváme rajcata po zmrzlych. To před tím začíná na okně někdy v březnu. Soused to jede nakoupit 1. máje, všechno vysadí ven včetně celeru, pak to obaluje igelitem, dává na to... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2024, 17.7.2024 Dneska jsem namíchal 2litry vody a přidal 4 ml cabrio duo. Poprvé jsem postrikal proti plísní asi 50 rostlin rajcat venku. OL 3 dny. Ani za týden tam nic nedozraje, něco mi napovídalo udělej to.
|
 |
Kdy dát do země brambory?, 17.7.2024 Brambory se jmenují Adéla a Dali. To si pamatuju Jinak obdivuji lidi, kteří vyjmenuji několik (mnoho) názvů třeba rajčat kde bych si zlomil jazyk. Podobně postriky. Loni mi pan KUKY poradil, abych si koupil postrik v Polsku a název muzu tak napsat... celý příspěvek > |
 |
Kdy dát do země brambory?, 13.7.2024  Brambory |
 |
Kdy dát do země brambory?, 13.7.2024  Protože má zase pršet tak jsem vykopal řádek dlouhý kolem 18m. Plně kolečko Dostál jsem se opravdu nad 1kg na hlizu. Ne vždy, průměr bude jiný. Zítra možná závažím, změním |
 |