Příspěvky uživatele - 49.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2023, 9.4.2023
Souhlas, děláte dobře. Zemní vrták je super pomůcka a značně urychluje práci, pokud je chce člověk sázet hlouběji. Tedy pokud nemáte v zemi příliš velké šutry, pak je to peklíčko.
Mohu již přenést do skleníku?, 9.4.2023
Tady nikdo v půli dubna rajčata ven nevysazuje, jak jste na takovou kravinu přišel? Proč nazýváte ostatní nýmandy? Nerozumím vám. Napsal jsem pouze svoji každoroční zkušenost s předpěstováním dýní v dubnu ve skleníku, stejně tak tam mám rajčata a... celý příspěvek >
Mohu již přenést do skleníku?, 9.4.2023
Co všichni máte s tím nastydnutím? :D Samozřejmě, že je můžete dát do skleníku. V dubnu tam mám už natrvalo vysazeny okurky, a každoročně předpěstovávám ostatní dýně. Žádný vývoj se jim nikdy nezastavil, přestože teploty často klesají blízko k 0.... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 8.4.2023
Je to správný krok a pevně doufám, že v roce 2025, jak je v plánu, z pošty zbyde jen minimum, tj. maximálně doručování úředních dokumentů, a to ještě ve formě franšízy. Mluvím za všechny, kteří už mají plné zuby několika desetiletí doplácení miliard... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 7.4.2023
Nevím, jak jste ke svému tvrzení došel, ale pošta nikdy nevynášela a pravidelně stát za ni platí miliardové ztráty. Zkuste se podívat, jakým způsobem fungují pošty v zahraničí, jaká je jejich hustota a jejich služby. Ta naše je rakousko-uherský... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 7.4.2023
To nic nemění na tom, že je úplně zbytečné potřebovat poštu k odeslání roubů, tj. na služby, na které máme několik komerčních firem.
Meruňky 2023, 7.4.2023
Dnes už je Z-box prakticky v každé obci a odeslání malé zásilky skrz tuto schránku je výrazně rychlejší a jednodušší než přes poštu. A bonusem je, že doručení netrvá tak dlouho jako u pošty.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika