|
Příspěvky uživatele - 191.39
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 29.4.2009 Pila MS 180 stará 3 roky, olej stihl 1:50 zatím bez závad, ale díval jem se na svíčku a o cihlové barvě nemůže být řeč, jak na svíčce, tak i pístu jsou saze. Pila je nastavená ještě od výrobce. Nařezáno celkem kolem 40 m3 na špalky, ale po... celý příspěvek > |  | Skládací křovinořez, 8.1.2009 Pánové, nehádejte se kvůli mému dotazu. Byl jsem rozhodnut v cenové relaci do nebo těsně nad 10tis. Koukal jsem na cenové nabídky jak SOLA, tak HQ i STIHLA. Ona ta plocha je i vystříkávána Round-upem, tak tam není mnoho co na sekání. Rozhodl... celý příspěvek > |  |
|  | Skládací křovinořez, 6.1.2009 Děkuji za radu. Kouknu na to.
Radek |  | Skládací křovinořez, 5.1.2009 Omlouvám se za překlep. Ne křovinožez, ale křovinořez. Doplnim benzinový |  | Skládací křovinořez, 5.1.2009 Dobrý den, prosil bych o radu ohledně skládacího křovinožezu. Potřebuju s rozkládací (dělitelnou) hřídelí z důvodu převozu v autě, aby šel napříč kufrem, tj. po rozložení max 110-120cm. Sekat se s tím bude roční náletový porost tak 4x měsíčně plocha... celý příspěvek > |  | Husqvarna 240e nový model, 27.12.2008 Když jsem se na stránkách Zenoah s předvýplachem před lety potkal, nápad se mi moc líbil, logický, jednoduchý a přinesl veliké zlepšení ve snížené spotřebě a nižších emisích, po této diskuzi mi k tomu přibylo, že plně srovnatelného stavu jde třeba... celý příspěvek > |  | Husqvarna 240e nový model, 16.12.2008 Byly studie, že u dvoutaktů až 30% paliva odejde nepoužito se spalinami, někdy v 80. letech se objevilo řešení předvýpachem a v ideálním případě mělo tedy ušetřit oněch 30% paliva. Tato hodnota vypadá hezky a tak ji výrobci přepisují do svých... celý příspěvek > |  | TK, TZ, MT, Holder, 25.9.2008  Dobrý den
koukám se jak se tu všichni chlubíte svémy miláčky tak ani já nechci zůstad pozadu a ukáži vám tu toho mého mazlíka ktereho sem koupil sotva před rokem od jednoho moc hodného dědy za 25000.- No byla s tím trochu práce ale ted jezdí a maká... celý příspěvek > |  | Bambusy - do jaké výšky skutečně vyrostou?, 18.9.2008 Dobrý den,
nedoporučuji kupovat dovoz z Holanska apod. Pěkně vypadají, ale nejsou zvyklé na naše podnebí. Pozor na výběžkovaté druhy bambusů. Je potřeba zabránit rozrůstání speciální fólií. |  | Sekačka Dolmar PM 4855 SA Pro, 16.7.2008 Tak jsem jí konečně dneska vyzkoušel.
Na začátek bych chtěl uvést, že podmínky pro sečení asi nebyly úplně optimální - cca celý týden zpět v přestávkách pršelo (kromě včera a dnes kdy bylo polojasno). Tráva dnes byla sice oschlá ale zem byla ještě... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|