koukám se jak se tu všichni chlubíte svémy miláčky tak ani já nechci zůstad pozadu a ukáži vám tu toho mého mazlíka ktereho sem koupil sotva před rokem od jednoho moc hodného dědy za 25000.- No byla s tím trochu práce ale ted jezdí a maká jako blázen.
Poprosila bych tady o radu.Vlastním malotraktor MT8-132.2,rok výroby asi 1990.Byl asi 4 roky používaný a to tak 3 krát do roka.Od té doby je nepoužívaný, garážovaný.Chtěla bych se zeptat za kolik by se dal prodat.Je v dobrém stavu, stačí jen vymenit baterku, olej a menší úpravu.Děkuji za případnou odpoveď.
Přední tříbodový závěs včetně vývodové hřídele na Vineu stojí 22 000,- bez DPH a na Farmáře stojí přední tříbodový závěs 27 000,- a přední vývodová hřídel 33 000,- bez DPH tak to je trochu rozdíl v ceně ne?Navíc Wisconsin nedává k Farmáři do výbavy takový to rozměr pneu 10/75-15,3 jaký mám já na Vinee a do lesa je to ideální rozměr.
koukám se jak se tu všichni chlubíte svémy miláčky tak ani já nechci zůstad pozadu a ukáži vám tu toho mého mazlíka ktereho sem koupil sotva před rokem od jednoho moc hodného dědy za 25000.- No byla s tím trochu práce ale ted jezdí a maká jako blázen.