Příspěvky uživatele - 198.91

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 18.4.2022 Obsahuje fotku
Zdravím Vás Petře z Pardubic, díky za milá slova a povzbuzení. Mám 2x Velkopavlovickou, 1x Goldbar, 1x Congat (teprve dvouletá) 1x jakože sloupovitá,  1x neznámá :-) 
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 18.4.2022
Pan Petr SPCH ve mne vzbudil opět bojovníka, díky za to, dneska jsem byl na obchůzce u meruňky pod kterou jsem 2 noci topil a zjistil jsem, že má krásný maličký zelený plůdky. To znamená, pokud bude mrznout,  znovu zažehnu oheň pokud bude... celý příspěvek >
Menší dřevěná udírna, 17.4.2022
Zdravím Radku, tvoje udírna na mne udělala velký dojem. Vypadá suprově a takhle bych si to nějak představoval. Je to další výzva pro mne. Díky za inspiraci. Ps: Mno nic, stále jsem s tím otálel, zřejmě půjdu do toho 
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 16.4.2022
Zdravím všechny bojovníky, přiznám se, že jsem tomu věnoval skoro 2 noci a když si představím, že bych to musel opakovat několikrát a do zmrzlých je daleko, tak to nejspíš nechám osudu.
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 12.4.2022
Zdravím pane Petře (SPCH)  :-)  ano mám celou zahradu v kopci a zmíněná kráska jak pravíte, (ja ji říkám křivák) tak je ve svahu. Mám ji jen obrytou na rýč, aby se mě vláha k ní lépe dostala. Ono na to kopcu nění jednoduché něco... celý příspěvek >
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 4.4.2022
Zdravím Petře do Pardubic, tak doufám, že se něco zachránilo. Za to dobrodrůžo to náhodou vždycky stojí :-) Aspoň na tu buchtu aby bylo :-) 
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 4.4.2022 Obsahuje fotku
Krásné ráno chlapi, nebylo to tak hrozný, u nás max -4. Čekal jsem to ještě horší. Zátop po 23h již. Jinak krásná noc, 2 piva, 1 štampelka = jeden smradlavej vyuzenej co jde zrovna do vany. Tak snad se zadařilo všem. :-)
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 3.4.2022
Petře moc pěkné videa, radost pohledět kolik lidi je do toho zapojených a kolik úsilí to stojí. Tuhle mě přišlo docela fajn nápad z předchozího videa, hromádka pilin a štěpky, trocha domlouvátka a čadilo to říkali snad 3 hodiny. Sem si říkal, že to... celý příspěvek >
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 3.4.2022
Musíme doufat že snad ano, každá snaha se cenní. Zakryl jsem si pouze malou meruňečku netkanou, ty větší moc nejdou. Máte to pěkně vyřešené. Tak si držme palce ať to zvládneme. Dnes už to vypadá u nás na zátop před půlnocí.
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 3.4.2022 Obsahuje fotku
Tož chlapi, ve 4 rano kladná nula. V 5 ráno to lezlo k -2. Mám teploměr na stromku :-) Tak jsem otevřel pívo a šel zatopit. Zlom přijde teprve zítra, to bude už kosa. Tak se držte.
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 2.4.2022
Tak pánové teploměr na meruňce mě hlasí 2 stupně, tak to občíhnu tak za 3-4 hodiny nad ránem a uvidim, dle počasí by se to mělo lámat kolem 4 hodiny u nás. Pěknou noc a hezký nedělní ráno.  
Zdravím Waltere, k vám se zřejmě nachvíli vrátila paní zima, je to špatný, u nás z neděle na pondělí hlásí -5 tak asi taky žádná sranda to nebude. Uvidime zda se něco zachrání. Všem ať to vyjde a paní mámy mají aspoň na buchtu. 
Zdravím Petře, kupoval jsem ji jako Velkopavlovickou, mám i další 4 odrůdy, ale tahle má krásný velký jako tenisák meruňky sladkokyselelé. A říkám si jestli to není jiná odrudá, poněvač jsem koupil další Velkopavlovickou a ta je ma o mnoho menší a ne... celý příspěvek >
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 2.4.2022 Obsahuje fotku
U nás u Kuřimi zatím počasí dobrý, v noci teplota 1 stupeň, dnešní noc a pozítří už bude asi hůř. Jsem připraven, kdyby musel začít přitápět.
Kadeřavost broskvoně 2022, 29.3.2022
Já osobně mám vyzkoušené, že první postřik broskvoní dělám nejpozději do konce února, tedy relativně kolem 20 února jak to vyjde. Druhý postřik následuje, jakmile broskvon má takové to myší ouško, cca polovina března. A za mne v pohodě. 
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika