|
Příspěvky uživatele - 92.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak se bránit okusu srnkami na zahradě, 27.7.2015 Já jsem měl plot 160 cm vysoký a to bylo platné stejně, jako bych neměl nic. Po nocích jsem z okna sledoval, jak srny chodí okusovat jahody, saláty, atd(záhony mám nasvíceny halogenem s čidlem). Chodil jsem je vyhánět, takže jsem viděl, že plot této... celý příspěvek > |  | Klobásy opět nakyslé, 17.4.2015  Tak nevím, ale udím vše a na buku v dřevěné udírně z palubek 18mm 1x1x v2m topeniště hned vedle. Výhody - malá spotřeba dřeva, do zlatova barva, nikdy kyselé natož černé. Nevýhody - přikládání co 20 min malé polínko, pro hlídání teploty, nemožné... celý příspěvek > |  |
|  | Převislý modřín začal růst nahoru, 13.4.2015 Naopak, moc se mi tento modřín líbí |  | Slozeni pudy ve skleniku, 21.1.2015 Zdravím všechny.Měla bych dotaz.Na podzim jsme do skleníku zapravili asi 20cm kompostu a králíčího hnoje.Nepochybuji, že tam bude množství vajíček plzáků.Chtěli bychom zkusit dusíkaté vápno, ale nemáme žádné zkušenosti.Měla bych dvě otátky.Ve... celý příspěvek > |  | Prodej sazeniček zeleniny a květin, 12.1.2015 Prodáváte někdo flancky?loni jsem měla 35 druhů rajčat,30 druhů paprik.Stovky sazeniček.Spoustu další další zeleniny a rostlin.Opravdu kvanta jsem rozdala.Prodáváte někdo a co to obnáší?Děkuji Blanka |  | Chráníte se při postřiku stromů?, 4.1.2015 Zdravím všechny. Každý rok si při postřiku zahrady říkám, že bych se měla nějak chránit. Ikdyž se snažím s postřiky nepřijít do přímého kontaktu, vesměs se to stane. Nejvíc to schytá objičej. Myslíte si, že stačí se potom pořádně umýt, nebo používat... celý příspěvek > |  | Jak naložit maso na uzení, 13.12.2014 dobry den našel jsem vaš članek na uzeni chtěl bych se zeptat pokud mam maso naložené v soli a česneku 3 dny a chci ho dat do laku bude stačit v láku 6 dní?
taky jsem si všiml že tam uvádíte kmín, nekazí se tím maso?diky za jakoukoliv radu |  | Destilační přístroj, 17.11.2014 Ttrochu jsem se špatně vyjádřil, nemám deflegmátor, ale odkalovač z té sklenice + teploměr, tak by mě zajímalo, co je lepší, odkalovač bývá často zavrhován. Odlučuje metyl, alespoń částečně? A co deflegmátor? Lze použít odkalovač současně s... celý příspěvek > |  | Destilační přístroj, 13.11.2014 Jsou lepší kuličky, nebo stačí ta zavařovací sklenice z okurek? Mám tu sklenici jen jednu, měděný chladič a pálenka není španá. |  | Destilační přístroj, 30.10.2014 Nemám míchadlo, jen hrnec s měděným plechem na dně. Nikdy se mi nic nepřipálilo. Na max. 200l kvasu ročně nemá cenu asi nic vymýšlet. |  |
|  | Destilační přístroj, 29.10.2014 Hm, hliník je svinstvo, pozink sleze po prvním pálení a plech zrezaví, ale co máš proti smaltu to nechápu, pokud není oprýskamý nic nevylučuje, snadno se čistí a nepřipaluje, což se o nerezu říct nedá. |  | Kde sehnat malou pálenici, 24.10.2014 Od známé občas dostanu jako dárek slivovici z jedné nejmenované pálenice, řízené moderní elektronikou a je tak "dobrá", že ji pak destiluji znovu ve svém primitivním zařízení, aby byla použitelná. Vlastník pálenice je ing. Nevím, jestli to není... celý příspěvek > |  | Kde sehnat malou pálenici, 24.10.2014 Moc hezké, ale kde se odlučuje metyl? |  | Kde sehnat malou pálenici, 23.10.2014 Jaká teplota by se měla udržovat při druhém pálení? Klasický kotel s odlučovačem. Držím to na 82 st.C. |  | Kde sehnat malou pálenici, 23.10.2014 Při druhém pálení, 40% alkohol dochází ke kondenzaci při 78 st.C, stejně jako u 100% alkoholu, při 10% jsem to už nezkoušel. Tak nevím, jak je to vlastně s tím metylem? Fyzikální zákony jsou stejné.
|  |
 |
|
|
|