Příspěvky uživatele - 172.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uzené salámy, 12.11.2012
To máte pravdu ale když to dělám pro rodinu tak tam nebudu zbytečně tuto věc dávat a raději si dám pozor na hygienické zpracování a proležení surovin.
Uzené salámy, 12.11.2012
Dobrý den, v jedné knize jsem našla recept na turistický salám: 2000g hovězího předního masa,3000g vepřového libového masa, 5000g vepřového tučného masa(bůčku), dusičnanová solící směs-25g na 1000g hotové směsi,10g třeného česneku,25g mletého... celý příspěvek >
Uzené salámy, 12.11.2012
Dobrý den, chci si vyudit po domácku vyrobený turistický salám ale potřeboval bych náké info, na jakém kouři to vyudit (teplý-studený) jak dlouho udit, jestli po vyuzení jestě povařit a poté jestě přeudit a co náká doba na zrání? Neco jsem si už... celý příspěvek >
Dmácí uzený sýr, 29.2.2012
Ahoj, mám chut také na uzený sýr ale ještě jsem ho udit nezkoušel a tak to chci zkusit.Mám ale menší dilema a jde o to jestli dáte sýr klasicky do punčochy a šup s ním do udírny nebo ta punčocha má více vrstev.Dík za info Aleš.
Motorova pila, 20.12.2009
Dobrý den, koupě motorové pily Husgvarna-zenoah G621AVSR20 ano či ne, poradte.Dik AJ.
Motorová pila Oleo-mac, 26.10.2008
Dobry den, chci si koupit motorovou pilu zn.KZ-Zenoah Komatsu G500AVSR 18.Mate nekdo s touto pilou a znackou nakou zkusenost?Take by me zajimalo jake ma tento model otacky, nikde jsem to zatim nevicetl.Predem dekuji.Alda
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika