|
Douzeni koupeneho uzeneho, 25.9.2014 Téma znělo - Přeuzování koupeného uzeného.
Zatím tu nikdo!!! nenapsal žádný recept. Pouze samé rozumy apod. Naložit čerstvé maso a zaudit snad umí každý pitomec. Ale jak!!! přeudit kupované uzené - žádná rada, žádný recept.
Nezajímají... celý příspěvek > |
 |
Cambria orchidej, 1.2.2011 děkuji za radu... už aby kvetla, je totiž nádherná |
 |
|
 |
Cambria orchidej, 1.2.2011 Dobrý den, u mojí Cambrii se začali po odkvětu (koncem listopadu) nyní vytvářet jak kdyby omládky?je možné je oddělit a případně rozmnožit?a jak?omládky jsou cca 10cm velké, děkuji |
 |
Vodní udírna, 19.1.2010 To co jsi popsal je grilování masa udí se maximálne do 80°C a jen na závěr uzení tzv.vypalivání uz výrobků.Přečti si něco o uzení masa. |
 |
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?, 19.1.2010 Kutry 10l se prodávají na www sránkách různých bazarů potr.strojů v ceně do 30.000.- Kč, ale ujišťuji vás že vám k ničemu nebude slouží i ve výrobě k přípravě jemného zboží /párků, paštik,jemných salámů/ a různých pojivých prátů.Klobásy se totiž... celý příspěvek > |
 |
Stavba udírny, 19.1.2010 Chybu vidím v příliš dlouhém kouřovodu a špatně osazeném teploměru. Vy vlastně měříte teplotu dýmu vstupujícího do udírny což pri teplotě 75 C musí v každém přípedě dehtovat je to nedokonalé spalování. Při uzení masa není důležitá teplota dýmu na... celý příspěvek > |
 |
Písková filtrace marimex nebo bestway, 9.6.2009 Filtraci Pro Star 4 od Marimexu mám a jsem velmi nespokojen, po 14 dením provozu mi praskla plastová hlava otočného ventilu. dal jsem ji k reklamaci a po 20 dnech ještě nebyla reklamace vyřízena a protože mi úplně zhnila voda v bazénu tak jsem uhodil... celý příspěvek > |
 |
Česnek jako lék, 25.3.2009 Co je na tom pravdy, říká se ráno lék večer jed. |
 |
Jaké koše proti hryzcům, 24.3.2009 Take bojuji s těmito zvířátky, teť na jaře se chytají do klasických pastiček na myši, návnada mrkev, ořech mam to v malé jámě zadělané deskou, občas kontroluji, hodně štěstí. |
 |
Kuny, 24.3.2009 Někde jsem slyšel že tam kde jsou kuny, se má nechát puštěné rádio ovšem nevím na jaké stanici, hodně štěstí. |
 |
|
 |
Co teď s kadeřavostí?, 19.3.2009 Tak si to tady pročítám a chci taky něco dodat, jeden starý zahradník mě říkal jak dříve stříkaly tyto stromy modrou skalicí+vápno rozmýchat vodě a tímto postříkat tak někdo napište jestli to máte odskoušené díky. |
 |
Růže do květináče, 17.11.2008 Děkuji za skvělé rady skusím ji zazimovat venku. |
 |
Růže do květináče, 9.11.2008 Mám koupenou zakrslou růži v květináči, ale aby příští rok kvetla určitě by potřebovala zazimovat a tak nevím jestli ji mám nasadit ven a zakrýt, nebo ji dát jen třeba na chladnější chodbu, děkuji za radu. |
 |
oleandr - opadávání listů, 8.9.2008 z vlastní zkušenosti vím, že má rád větší květináč, plné slunce, hnojit každých 14 dnů a zalévat teplou vodou |
 |
napadený oleandr, 8.9.2008 asi bude nejlepší ho na podzim ostříhat na jaře se uvidí |
 |