 |
Příspěvky uživatele - 75.106
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Domácí šunka hlaďoučká jako od řezníka, 1.3.2019 Domácí šunku umí dnes už kde kdo chutnou vyrobyt, ake nebývá tak hlaďoučká, bez děr a dírek jako z obchodu. Dá se proto něco udělat? Míchat maso jen bez rozmělněné části, míchat ručně nebo v robotu? Řádné vytlačení vzduchu je samozřejmostí. Často se... celý příspěvek > |  | Šunka bez rychlosolí, 21.1.2019  Měl bych dotaz ohledně výroby domácí šunky. Šunka je dobrá, dobře drží ale je samá díra - hlavně v místech kde je spojka mezi kousky masa. Určitě to není od špatného naplnění do šunkovaru. Míchám v robotu na nízké obrátky, trošku rozmixuji tyčovým... celý příspěvek > |  |
|  | Jak zúžitovat králičí maso, 10.8.2016 Ještě dodatek... napište jak zavařujete krýlíka vy. |  | Jak zúžitovat králičí maso, 10.8.2016 Z králičího masa se dají také dělat různé konzervy do sklenic třeba v kombinaci s vepřivým masem. Maso můžeme použít syrové, vařené nebo i pečené, zalijeme vývarem nebo alespoň slanou vodou a sterilizujeme. Výrobek si můžete ochutit podle sebe. Dá se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|