|
Příspěvky uživatele - 126.28
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak vypadá váš skleník snů?, 11.6.2020 Přesunuji sem konverzaci z vlákna "Sklízíte už někdo pór?", protože se stočila ke skleníku. Třeba se přidá i někdo další.
Elen: Díky za reakce. Není to poprvé, co končím u - na to bych potřebovala skleník. Možná časem i bude, škoda, že... celý příspěvek > |  | Sklízíte už někdo pór?, 11.6.2020 ... dovolím si příspěvky ohledně skleníku přesunout pod to moje skleníkové téma, třeba se přidá ještě někdo další. Elen |  |
|  | Sklízíte už někdo pór?, 11.6.2020 Waltře, možná jsem to blbě napsala, já bych stála o JAKÉKOLIV informace a zkušenosti kolem skleníků. Místní vlákna jsem už dost pročetla...
Vlastně váhám mezi obyčeným levným bez základů a pořádným, zakopaným s dobrou izolací. Prostě buď co... celý příspěvek > |  | Sklízíte už někdo pór?, 10.6.2020 Díky za reakce. Není to poprvé, co končím u - na to bych potřebovala skleník. Možná časem i bude, škoda, že nikdo nechce přispět do mého zdejšího tématu Jak vypadá váš skleník snů
|  | Textilní květináče, 10.6.2020 Jejich existenci jsem zaznamenala teprve nedávno. Líbí se mi, ale odrazuje mě to, že rychleji vysychají a tak se musí často zalévat. V květináčích nic moc nepěstuju, ale zvažuju, že v nějaké samo-domo variantě (kvůli ceně) to vyzkouším u... celý příspěvek > |  | Sklízíte už někdo pór?, 10.6.2020 Výsev rajčat a paprik v červnu mě nezarazil, protože jsem tak daleko nedočetla. Zůstala jsem konsternována pouze u toho pórku
No ale zrovna já jsem rajčata sela před týdnem. Zkouším, jestli to balkónovky stihnou tak, aby plodily v říjnu v garáži... celý příspěvek > |  | Sklízíte už někdo pór?, 8.6.2020 V článku "Červen na zahradě" mě překvapila informace, že "v černvu sklízíme loňský pór". Loňský, zimní, jsem sklidila poslední v březnu a už nebyl moc hezký, nevím, v jakém stavu by se dožil dnešních dnů, možná by tak kvetl... A letošní je zatím... celý příspěvek > |  | Vodní prvek do zahrady, 7.6.2020 Tak už si můžu na svůj dotaz sama odpovědět, v rámci Víkendu otevřených zahrad jsem byla v zahradě z úvodní fotky a mohla se tak majitelky na všechno zeptat.
Je to primárně pítko, voda není nijak chemicky ošetřována. Je sice hluboké, ale ptáci se... celý příspěvek > |  | Mate uz nekdo rybiz?, 3.6.2020 Ano, pár zralých kuliček už jsem našla - Střední čechy (jih), 300 m.n.m, zahrada je hodně otevřená do krajiny, často tu fouká, ale rybíz je trochu chráněný mezi ostatními keři. Elen |  | Rýchlenie rajčín pre rok 2020, 31.5.2020 Děkuji, Evo, za vyčerpávající odpověď i s perfektní fotodokumentací. Je to důmyslné, jednoduché a bezvadně funkční řešení, dokonalé!
Elen |  |
|  | Rajčata pro rok 2020, 28.5.2020 Díky Vladimíre, nějak mi Váš příspěvek unikl a našla jsem ho až dnes. To pařeniště u mě byla trochu nouzovka, protože už jsem neměla rajčata kam dávat, tak jsem je nacpala mezi čerstvě vysazené papriky. Že by se mi to osvědčilo jako pěstební metoda... celý příspěvek > |  | Jak vypadá váš skleník snů?, 28.5.2020 Chtěla bych se zeptat zahrádkářů, kteří mají zkušenosti se skleníkem, jaký skleník a proč by si vybrali, kdyby měli možnost stavět nový. Co se osvědčilo, co ne, co nezanedbat a na co dát pozor.
Přemýšlím totiž o pořízení skleníku a říkám si “když... celý příspěvek > |  | Rýchlenie rajčín pre rok 2020, 28.5.2020 Děkuju Evo, ten výluh jsem vyzkoušela, krásně voní Už předtím, když jsem přenášela rostliny ven, jsem je osprchovala vlažnou vodou a den nato postříkala Bioolem. Po několika dnech jsem si pár molic opět všimla, tak jsem dala ten výluh a jak... celý příspěvek > |  | Tlustá rajčata, 23.5.2020 Také to některá moje rajčata mají, "ztloustnou" po přesazení nebo když začnu s přihnojováním, prostě, když se jim začne dařit
Nemyslím, že by je to nějak negativně ovlivňovalo, rajče potřebuje oporu, nepočítá se s tím, že stonek udrží vzpřímeně... celý příspěvek > |  | Rajčata pro rok 2020, 20.5.2020  Vladimíre, děkuju za odpověď ohledně toho pylu a nízkých teplot. Jak jsem napsala ten svůj příspěvek, došlo mi, že už vlastně určitou zkušenost s kvetením v chladnu mám - přikládám fotku "hrdinů", kteří přežívají moji pokusnou péči-nepéči. V duchu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|