|
Příspěvky uživatele - 120.122
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Skrútené listy, 15.5.2022 Hálčlivec višňový větve vyholí, potom začínají metlovitět.
Tady se listy kroutí, což je typické pro mšici. Tady nové výrustky už rostou klasicky. |  | Skrútené listy, 15.5.2022 Letos je to snad všude, kde jsem se díval. Hálčlivec to není, jsou to přelétavé mšice, které nepřenáší mravenci, takže je tam nenajdete. V předjaří jsem stříkal i Calipsem a stejně přilétly a nacucly si.
Myslím si, že na tyhle prelétavé mšice, není... celý příspěvek > |  |
|  | Lipnická švestka, 6.5.2022 Mám dvě asi sedmým rokem, a až letos začaly plodit. Já bych to hned tak nevzdával, například Durancie také plodí až po několika letech, no a výsledek také stojí za to čekání.
Rostou mi hezky a bujně, takže v příštích letech, očekávám i bohaté... celý příspěvek > |  | Kadeřavost na jap. švestce?, 15.5.2020 Navíc plody na takto potižených větvích nezmrzly, plody jsou OK.
|  | Kadeřavost na jap. švestce?, 15.5.2020 To je zajímavá teorie. Mě se to ale na mladých stromech začalo šířit postupně. Ty nejpostiženější větve jsem už i ostříhal, listy byly úplně zkroucené. |  | AKU sekačka - jakou vybrat?, 24.4.2017 Koupil jsem v Lidlu Flora Best se záběrem 37cm a 2ks Aku v balení.za 5.990,-.Zatím 1xpoužito.Posekal jsem předzahrádku cca 10m2+malou zahradu za domem cca 130m2.Na jednu baterku.Velmi lehká.Snadná manipulace.Uvidíme jak kvalitní budou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|