Příspěvky uživatele - 60.102

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2022, 9.3.2022
To že semínko vyklíčilo není nic mimořádného. Minimální teplotu uvádějí některé weby 50°F tj.9 °C. Pokud jde o tu teplotu 12 °C, tak jste to asi špatně pochopila. Rajčata snesou i teplotu těsně nad nulou (některá i mráz za určitých podmínek), ale... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 9.3.2022
K těm teplotám: Pokud se jedná o těch 15 °C tak se tím myslí, že se dlouhodobě nepřekročí ani ve dne ani v noci teplota 15 °C. (několik dní). Potom se u takových rajčat projeví různé abiotické poruchy, pozdní kvetení, listové problémy atd. Další... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 4.3.2022 Obsahuje fotku
K tomu osvětlení a teplotě cituji z odborné literatury: -souhrnně možno určit za tepelnou hranici 15 °C, pod níž se projevuje nepříznivý vliv např na kvetení. -rajčata pochází ze subtropického kde se pravidelně střídá 12- hodinový den se stejně... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 2.3.2022
Docela tě chápu. Pro mne je pěstování rajčat v zimě také zábava.            Vladimír
Rajčata 2022, 2.3.2022
Sazenice na obrázku vypadají dobře. Taky jsem se jeden rok bavil s pěstováním těch čtyř balkónových rajčat Moravoseedu. Vysel jsem je pozdě, takže zrát začaly až někdy koncem června. A v té době jsem už měl normální rajčata ze zahrady. Takže jsem se... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 2.3.2022
Milane asi tě zklamu. Doma na balkóně (orientovaný na sever) žádná rajčata nepěstuji. Jen tam dávám v dubnu otužovat nějaké sazenice a ty v případě větrných dní přikrývám folií. Když hrozí mráz dávám sazenice do bytu. Obecně si myslím, že doma, kde... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 1.3.2022 Obsahuje fotku
V neděli jsem udělal malou inventuru sazeni za oknem. Za posledních čtrnáct dní se rostliny vytáhly cca o 10 cm. Většinou jsou stále pod 30 cm, ale třeba Lyana Rozovyi se blíží k 35 cm. Doufám že se ještě před 20. březnem trochu oteplí a budu moci... celý příspěvek >
Jak poznám škůdce podle otvoru v zemi?, 28.2.2022
Možná by bylo dobré přidat fotku, pak by to mohl někdo poznat.            Vladimír
Účinnost postřiku hřebíček + skořice proti plísním, 26.2.2022
To je v pořádku, že chcete, aby pěstování rajčat byla pro Vás zábava. Vybral jste si poměrně náročný úkol, dokázat, že směs skořice a hřebíčku ochrání rostliny před plísní bramborovou. Pochopitelně jako každý, kdo rajčata pěstujeme, bychom byli... celý příspěvek >
Účinnost postřiku hřebíček + skořice proti plísním, 24.2.2022 Obsahuje fotku
Victore, díky za tu informaci o výrobcích AGRO CS pod značkou Natura. Abychom se posunuli v diskuzi dál, tak jsem se včera v podvečer stavil v UNI HOBY podívat se na ty sáčky se skořicí a hřebíčkem. Pochopitelně jsem ni nekupoval, jen jsem se... celý příspěvek >
Účinnost postřiku hřebíček + skořice proti plísním, 23.2.2022
Victore, mýlíš se. V našem rozhodování často hraje roli předeším to čemu věříme. Dnešní doba to všechno umocňuje. V televizi, na internetu v novinách a na Facebooku se často objevují protichůdné informace od "odborníků". Třeba nechat se naočkovat... celý příspěvek >
Účinnost postřiku hřebíček + skořice proti plísním, 23.2.2022
Dnes jsem si všiml, že jste oživil toto vlákno. Tak jsem si znovu přečetl všechny příspěvky a pokusím se reagovat. Relevantní pokus by měl proběhnout tak jak firmy dávající na trh testují chemické přípravky. Dělá se to tak, že se rostlina... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika