|
Příspěvky uživatele - 248.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Choroba ptačího zobu, 24.7.2024 Mohla by to být i houbová choroba. Pak by měl pomoci postřik Ortivou (2× po 14ti dnech). Lída |  | Jak se kytka jmenuje?/, 22.7.2024 Osteospermum, letnička. Ale lze ji přezimovat doma v květináči. Lída |  |
|  | Poraďte druh zeleniny, pro nezvyklé použití, 21.7.2024 Ačokča, ale je to jednoletka. Lída |  | Opadava mi borovicka, 20.7.2024 Pokud opadává staré jehličí, je to normální. Všimněte si, že větvičky borovic jsou vždycky od kmene holé, bez jehličí. Lída |  | Možnost sloučení postřiku hnojivem na list, 18.7.2024 Ono se jedná spíš o to místo srůstu ušlechtilé odrůdy a podnože - některé jsou k tomu citlivější - MM104, MM106, M7. Mně se to stalo u posledních dvou jmenovaných - jednu jsem stihla zachránit, u druhé jsem to zjistila moc pozdě. Od té doby si na to... celý příspěvek > |  | Muchovník žloutne a padají listy, 18.7.2024  Také bych ho zasadila co nejdříve. Jinak podle mého názoru je muchovník pěkný jak zjara, když kvete bílými hvězdičkami, tak začátkem podzimu, kdy má listy ohnivě zbarvené. Plody záleží na druhu - olšolistý je sladší, méně aromatický s většími... celý příspěvek > |  | Možnost sloučení postřiku hnojivem na list, 18.7.2024 K tomu mulči - stromkům prospívá, jen pozor na jednu věc - nesmí být až ke kmínku stromku, mezi kmínkem a mulčem musí být mezera (aspoň 5 cm), jinak může dojít k nekróze kořenového krčku tím, jak mulč drží... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 17.7.2024 Bylo to na tv24 asi před dvěma dny. Docela jsem se zarazila... Lída |  | Co na plíseň okurkovou?, 16.7.2024 Stříkla bych je znovu Ortivou, loni mi na rajčatech i rozjetou plíseň úplně zarazila. Lída |  | Škůdce na cibuli, 16.7.2024 Ale drabčíci jsou užiteční, ti parazitují na larvách květilky cibulové Lída |  |
|  | Stlpova jablon, 26.1.2022 Pokud to bude roub z pravých sloupovitých odrůd jabloní, které mají sloupovitý růst v genech, tak ne. Lída |  | Roubování, 19.1.2022 Nejsem Mičurin a neroubuji ani neočkuji, ale ty semenáčky musíte nechat trochu vyrůst, na takhle mrňavé se to nedělá , musí to být proutek, tak ještě máte čas. Jen by to asi chtělo zjara přesadit někam, kde vám nebudou překážet a budou tam moci tak 2... celý příspěvek > |  | Dracena - krabatění kmínku, 16.1.2022 Konkrétně s tímhle zkušenost nemám, ale dracény mají všeobecně rády spíše sušší půdu, potřebují, aby před zálivkou byla půda suchá (zálivka tak cca 1x týdně). Spíš snesou sucho, než vlhko. Lída |  | Jabloně do 465 m.n.m, 16.1.2022 Mám také radši nasládlejší, takže souhlas s PP, James Grieve ne, to spíš třeba letní Mio. Jinak závidím vám Gascoigneho šarlatové, zatím na ně nemám místo a znám ho z mládí . Z vámi uvedených máme Desert, L.Lambourne, Rajku a Matčino. Všechna jsou... celý příspěvek > |  | Rez hrušňová - vím jak na ní, 13.1.2022  Já to tehdy měla mnohem ví - viz fotka. Lída |  |
 |
|
|
|