|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Broskvoň SUGAR TIME, 15.7.2022 Jak se Ti zamlouvá tahle broskvoň Sugar Time, Martine? Zrát bude pravděpodobně až po Springcrestu. | | Obaleč švestkový - 1. generace, 15.7.2022 Nějakou dobrou recepturu Vám jistě doporučí KUKY. Momentálně tady mám přetlak Hermanu a cpeme to do do sebe za syrova i v buchtách, takže všichni obalovači ať si klidně "trhnou nohou". Do toho ještě meruňky a broskve. | |
| | Meruňky 2022, 15.7.2022 Topil jsem topil, ale málo, pane ITB? Taky nemám na VP žádnou slávu, a to proto, že jsem opět sesazoval korunu a tím pádem jsem přišel o většinu jednoletého dřeva, které nejvíc kvete, takže všechno je pouze na starém obrostu. Krásné fotky. Pokud jde... celý příspěvek > | | Obaleč švestkový - 1. generace, 15.7.2022 A copak to je za švestičky, pane 226.45? Topfirst? U přeplozených stromů, jako je u mě letos Herman to moc nehrálo roli. Spíš to upoutalo pozornost tam, kde je plodů málo. | | Meruňky 2022-2, 15.7.2022 Kam se hrabeme na pana Fialu. Mohl by pořádat degustace novinek pro širokou veřejnost a vybírat vstupné. Co se týče těch fotek, pana 30.8, tak to je nádhera, pane 30.8, to jste potěšil jistě nejenom mě. Škoda, že mně ta odrůda na fotkách vůbec nic... celý příspěvek > | | San Castrese, 15.7.2022 San Castrese 2022. | | Velmi rané broskve, 14.7.2022 Přehlédl jsem. Najednou je tady tolik příspěvků, že to člověk nestíhá číst. Musím taky chodit do práce, než mě lichváři s elektřinou přivedou úplně na mizinu. Vyfocený plod Springcrestu měl chuť navinule broskvovou, velmi dobrou. Pro mě lepší... celý příspěvek > | | Meruňky 2022-2, 14.7.2022 Vzhledem k nedostatku místa si musím vystačit s těmi starými "šlupkami", co tady už mám. Od Batistini jsem rouboval Carmen Top do Wonder Cot, ale jestli to bude nějaký meruňkový pokrok, to se teprve uvidí. Omlouvám se, ale i nadále fotím a ochutnávám... celý příspěvek > | | Herman, 14.7.2022 Copak o to, čekat můžeme klidně až do září, ale možnost švestek zrajících letos v první polovině července tady je a bude. Dozrály samozřejmě i Ruth Gerstetter. Nejdou tak dobře od pecky, dužnina trochu rozbředlejší, chuť příjemně navinule ovocná, pro... celý příspěvek > | | Veselka - deformace plodů - zahnívání a opadávání, 14.7.2022 Harlayne je určitě sladší než Goldrich, mně ale ještě nevybarvují. Meruňkovost Goldrichu je leckdy na lepší úrovni, než u mnoha jiných odrůd mdlé chuti, jen je kapku navinulejsí. Letos některé plody famózní, některé navinulejší i v rozplývavé... celý příspěvek > | |
| | Velmi rané broskve, 14.7.2022 Jak jsem psal, já osobně jsem si vychutnal i ty "broky" na stromku, co jsem tady měl. Zrály totiž v době, kdy první žlutomasky začaly teprve zvolna vybarvovat a to je největší kouzlo Primissimy Delbard. Z těch třech stromků na BSB, žije už jen... celý příspěvek > | | Spring Crest, 13.7.2022 Jeden z posledních plodů Springcrestu šel dokonce i dobře rozpůlit. | | Springbelle, 13.7.2022 Další dobrá "springcrestovka" jsou efektní "semišáky" SPRINGBELLE. Nebo-li další pokračování Springcrestu. Nebudete zklamáni. | | Broskvoň SUGAR TIME, 13.7.2022 Dobrý den. Chuť plodů broskvoně Sugar Time částečně připomíná pozdnější Royal Glory zvýšenou cukernaostí už u tvrdších plodů. Určitě se je na co těšit. | | Big Red, 13.7.2022 Big Red stále nic. Kolem už vyrostly jiné stromy, takže se žádná efektní červeň červenat nebude. | |
|
|
|
|