Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Princess nahrada za Suncrest?, 11.8.2022 Obsahuje fotku
Tedy vypadá to prozatím "pohádkově".  Alespoň co se týče děravých plodů od ptáků, které byly jž částečně zralé.
Maria Bianca, 11.8.2022 Obsahuje fotku
Tenhle spadlý plod byl sice velice lahodný, nicméně divoká "Máňa" nemá letos prakticky žádné broskve.
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 11.8.2022 Obsahuje fotku
Každoročně hojná úroda HANITY (President x Aurerbacher) na podnoži wangenheimova.
Švestka Topfive, 11.8.2022 Obsahuje fotku
Dalo by se říci, že chuť TOPFIVE (Čačanská nabolja x Buhlerova) by se dala přirovnat k nějakým ranějším pravým švestkám, tak je kvalitní. 
Hanka, 11.8.2022 Obsahuje fotku
Musím potvrdit velmi dobrou chuť odrůdy HANKA (Katinka x Hanita). Určitě s ní nikdo neudělá chybu. 
Redhaven, 6.8.2022 Obsahuje fotku
Letos jsem optimální sklizňovou zralost Redhavenů propásl na dovolené, takže po příjezdu bylo všechno už měkké a alespoň se to dalo najednou sklidit. Chuť celkem v průměru dobrá, jen s občasnými náznaky většího broskvobého řízu. Sousedův RH je na tom... celý příspěvek >
Broskve 2022, 6.8.2022
Tenhle Springtime z Kruhu u Jilemnice nebude pravý, protože má miskovité květy, ne jako ten původní, který měl květy velké, ale zvonkovité. 
Broskve 2022, 6.8.2022
Zdravím, Martine. V Griechenlandu, jak by napsal Standa von Königgrätz, jsem měl možnost koštovat nějaké broskve spadlé ze stromu. "Spadlou čelist" jsem z nich ale neměl. Žádný "brixovač" na cukry nevozím, ale zřejmě jich tam muselo být opravdu... celý příspěvek >
Oullinská renglóda, 27.7.2022 Obsahuje fotku
Takhle to dopadá, když se přežene ochrana proti pilatce.
Royal Majestic, 27.7.2022 Obsahuje fotku
Vzpomínka na THE ROYAL MAJESTIC. 
Nektarinka Snow Queen, 27.7.2022 Obsahuje fotku
S bělomasou nektarinkou SNOW QUEEN rozhodně neprohloupíte.
Meruňky 2022-2, 27.7.2022
Šuplérou na ně. Pěkné, Tomáši, hlavně aby chutnaly. Taky bych si dal. Kdysi jsem četl, že v Evropě Goldrich vytlačil Hargrand právě kvůli nějakým chorobám, možná i přetěžováním sromů úrodou. 
Procházkova, 27.7.2022 Obsahuje fotku
Jirka z Valašska si myslí, že se jedná o Montforskou. První kloudné švestky letos z tohoto stromku od ztraceného pana Vysloužila. Stejný má i pan PP, tak jak jste na tom, pane PP?
Royal Glory a spol, 27.7.2022 Obsahuje fotku
Kdo sáčkuje, boduje. Jirkovi se snad s Royal Glory povede lépe. Už nyní jsou plody poškozené. Bohužel u Royal Glory ještě tvrdé.
Burbank July Elberta - královna jižních zemí, 27.7.2022 Obsahuje fotku
Kdepak, ptáci zničí, co se dá. A já se tím pádem musím spokojit s tím, jak to je. Dva děravé plody Burbanka jsem musel utrhnout a jelikož byly i trošku měkčí, dalo se koštovat. I když se jedná o předčasné zrání díky poškození, chuť excelentně... celý příspěvek >
Další diskuze:  9192939495>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika