Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Verity, 25.8.2022 Obsahuje fotku
Jedno se VERITY zapřít nemůže. Sladká je víc než dost. 
Veeblue, 25.8.2022 Obsahuje fotku
Tahleta "stanlejovka" (jako např.Valor, Verity, Valjevka) se konečně po deseti letech odhodlala porodit pár švestek. Pravděpodobně to VEEBLUE bude. Chuť není ničím zvláštní, ale je celkem příjemná.
Azura, 25.8.2022 Obsahuje fotku
Jedním slovem - hrůza. Pěkné plody, vyrovnané velikosti, ale kvalitativně je to odpad. Za tenhle výtvor by se snad ti Němci měli i stydět. 
Stanley - jedna z nejužitečnějších odrůd minulosti, 25.8.2022 Obsahuje fotku
Já mám Stanley jen dva stromy a téměř nic na nich není, tak tam ani nemá co hnít STANLEY je dříč k neutahání, pane z Buchlova. A hodí se pro všechny možné způsoby využití.
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 25.8.2022
U některých odrůd je to šílené. Například jedna z odrůd Jolina nebo Joganta (nepoznačil jsem si je) má na stromku prakticky všechny plody mumifikované, ale takový Stanley, který by měl údajně trpět hodně moniliovou hnilobou, je odolnější. Vision -... celý příspěvek >
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 25.8.2022
Zdravím, pane z Buchlova. Myslíte povidla? Relativně vydatný déšť způsobil u Hanity částečně popraskání plodů, celkově u všeho způsobila voda zhoršení chuti. Jelikož jí má HANITA dosti výraznou, je na tom asi nejlépe. Poměrně stabilně výraznou chuť... celý příspěvek >
Majorita, 23.8.2022
Mně roste Majorita na St.Julien velmi slabě. Vedlejší Royal Mayestic na GF-677 má úplně jiný vzrůst. Osobně bych vyzdvihl oba rodiče, nejenom FM3, ale i Harbrite. 
Čačanská lepotica, 23.8.2022
Čačanská lepotica už došla. Letos ve správné konzumní zralosti velmi dobrá, svěží chuť. Nedivím se, že tato odrůda získala tak velkou popularitu. Zhruba ve stejnou dobu, možná i dříve, zrála Topfive. Někdy má také proměnlivou kvalitu, ale poslední... celý příspěvek >
Rajčata 2022 I, 23.8.2022
Sweet milion. 
Halehaven, 16.8.2022 Obsahuje fotku
Co ještě dodat ke "chvalozpěvu"? Jediná broskvoň, která se léta drží ve špatných půdních podmínkách na B-VA. Snad je to díky velmi bujnému vzrůstu. Mnoho jiných odrůd už na různých broskvoňových semenáčích odešlo již dávno do věčných lovišť. Také... celý příspěvek >
Čačanská lepotica, 16.8.2022 Obsahuje fotku
Nenajdou se žádní příznivci "masité", navinule sladké Čačanské lepotice? Může zklamat, ale každoročně se na ní těším. Příjemná, osvěžující chuť. Je třeba ji trhat ve správný čas. Zhruba tehdy, když jdou plody již více zmáčknout, nikoliv jen nepatrně... celý příspěvek >
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 15.8.2022 Obsahuje fotku
Já jen, že mě zajímá po kom má Hanita takovou řízně švestkovou chuť. Po Presidentu to nebude.
Chrudimská, 15.8.2022 Obsahuje fotku
No a právě u mě v Pardubicích to vypadá, že stejně jako Vlaška, tak Chrudimská se tady nebude dát pěstovat. Protože stejně jako kdysi Vlaška mají zrající, měknoucí plody červenou dužninu a často i nesladkou chuť, i když ne všechny. Možná, že se u... celý příspěvek >
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 14.8.2022 Obsahuje fotku
Nějaké Hanity už taky měknou. HANITA (President x Aurerbacher). Možná by nebylo od věci zkusit ten Aurerbacher.
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 13.8.2022
Momentálně se dá protrhávat k přímému konzumu Oullinská renglóda, Topfive, Čačanská lepotica a bylo pár plodů Hanky. Pochutnávám si nejvíc na téch pékných "habánech" Čačanské lepotice. Nepovedly se vždy, ale je to většinou ta známá, navinule sladká,... celý příspěvek >
Další diskuze:  9192939495>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika