Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Postřik proti kadeřavosti již nyní?, 3.1.2023
Pupeny jsou rozjeté skoro všude, kdybych provedl postřik teď, tak by účinnost byla možná dobrá, ale ještě počkám. Co u Vás? 
Postřik proti kadeřavosti již nyní?, 3.1.2023
Podle té mapy je tady suma aktivních teplot zhruba na hodnotě 400 a prognóza na tři dny bude zhruba na hodnotě 500. Až dojde k hodnotě 1000 provedu první postřik. Minulé roky jsem ale začínal již pod touto hodnotou podle "zrcátek" na pupenech, jak je... celý příspěvek >
AKU sekačka - jakou vybrat?, 2.1.2023
Už jsem to taky zjistil.
Postřik proti kadeřavosti již nyní?, 2.1.2023
Díky nevídaným lednovým "hicům" nastala podstatná změna, viz. odkaz v předchozím příspěvku. Nutno sledovat.
Roub Elise, 2.1.2023
Borec je u mě borec, znamená to uznání. Zvláště pokud mají v sadu netradiční sortiment. Jsou to prostě "borcí" navíc s pěkným západočeským dialektem. Pokud chcete, pane 199.133, tomu pánovi pomoct, tak mu napište přesný odkaz, kde má stromek koupit a... celý příspěvek >
Roub Elise, 2.1.2023
199.133 místo aby jste pánovi poradil, kde sehnat roub, popřípadě, kde koupit stromek, tak pouze prudíte. A hned se toho chytá provokatér ze Slovenska. Vy by jste vážený "pánko" přišel do nějakého sadu a věděl, co máte kde uříznout? Je přece jasné,... celý příspěvek >
Roub Elise, 1.1.2023
To jsme se toho dozvěděli, hoste 199.133. Vaše slovíčkaření je pánovi platné asi jako "mrtvýmu zimník". Díval jsem se, pane jz77f, do holovouské databáze odrůd a u Elise vyskočila jen jakási listová čekanka také původem z Holandska. Stran s odrůdami... celý příspěvek >
Roub Elise, 1.1.2023
Když bych tam jezdil pro jabka, zeptal bych se už dávno. 
Roub Elise, 1.1.2023
Tak to má jednoduché řešení - vemte si roub v sadu. To jsou teda "borcí," když prodávají místo komerčních odrůd například tuto Elise. Nakyslou Coxovu renetu jsem ještě nikdy nejedl. Spíš nemá tu svoji světově známouí příchuť. 
Roub Elise, 31.12.2022
Nemohl by jste nám trochu přiblížit odrůdu jabloně kterou sháníte? Mně zaujalo, že je to kříženec Coxovy renety původem z Holandska. Líbivý vzhled a zřejmě i chuť. Údajně silně náchylný na hořkou skvrnitost.
Postřik proti kadeřavosti již nyní?, 27.12.2022
Informace níže v odkazu.  Signalizace kadeřavosti broskvoní v roce 2020
Hrušeň Nela, 24.12.2022
Zdravím všechny příznivce zimního slunovratu. Krásy jara jsou zase o něco blíž. Sláva Azorským ostrovům - ostrovům věčného jara. Co se týče pozdní trojky Bohemica, Erika, Nela, tak jsou to podle mě všechno kvalitní hrušky. Momentálně jsou suprové... celý příspěvek >
Švestky 2022, 18.11.2022
Hnusná zima na krku a jaro daleko.  Ať žije věčná rovníková zeleň. Pokud jde o čačanskou Valjevku, tak to je bohužel paskvil. Takovou kvalitativní nevyrovnanost plodů jsem u žádné odrůdy neviděl. Pár plodů naláká výbornou švestkovou chutí,... celý příspěvek >
Desert, 15.11.2022
DESERT určitě není jen "doktorská" záležitost. Nečekaná kvalita se objevila letos na Vysočině. Na tuto studenou polohu nebývalá cukernatost a celková chuťová harmonie. Po Rozele a Čisteckém je to další nadějná sorta do "Sibiře".
Podzimní postřik mědí, 15.11.2022
"Tak to asi nie" (Hlavatý). Paní zmiňuje nejnižší teplotu při aplikaci postřiku. Provedl jsem ho ve čtvrtek na broskvoních. Listí co ještě drželo, jsem před tím sklepal. Účinek podzimního postřiku mědí proti kadeřavosti je u mě pochybný, provádím ho... celý příspěvek >
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika