Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou odrůdu nektarinky, 22.3.2023
Mega strom nekarinky bych chtěl taky jednou vypěstovat. Než k tomu přijde, tak je po všem. Možná, že ty podnože do jílovitých půd něco změní. Pokud jste z Prahy, tak máte blízko do zahradnictví Spomyšl. Tam Venus mají. Z e-shopu přijde ledacos, ale... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 22.3.2023
Jaképak "drzování", pane F.. Opakovaně jsem se vás ptal, jestli jste ty stromky z vámi založených vláken už vyházel, nebo k nim můžete napsat nějaký komentář. Jsou to cenné informace a zkušenosti a já osobně jsem několik stromků díky těmto vláknům... celý příspěvek >
Broskve 2023, 21.3.2023
Tak to už Vás doháním, pane Waltře, a to i s tím Springcrestem. Ta Sagittaria, pokud to bude Sagitaria, má hanebnou suchou skvrnitost na letorostech. Skoro každý druhý pupen je KO. To je ale protivně zažraná choroba tahle suchá skvrnitost. Stromek... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 21.3.2023
To je mi překvapení, že tady působí pan Petr z H.. Proč se nepřihlásíte pod svým jménem? Každý takový přihlášený pisatel je přínosem, protože vím, co kde pěstuje. Stejně tak pan Fiala, který naposledy přispěl tureckými odrůdami meruněk. U pana Fialy... celý příspěvek >
Dukát, 21.3.2023
Váš příspěvek mě potěšil, pane Bohuslave. Sice je pro mě Dukát stále "španělská vesnice", ale nový roub snad nějaké ovoce v budoucnu přinese. 
Haci Haliloglu, 21.3.2023
Já žádné meruňky a broskve v obchodě nekupuju. Stačí mně vlastní letní produkce tohoto ovoce. Nevěřím ale tomu, že turecké odrůdy tady pěstované, budou mít stejnou kvalitu plodů jako v Turecku. Rád bych se mýlil. Kde sehnal tuto odrůdu pan MH, to... celý příspěvek >
Pozdní odrůdy meruněk, 21.3.2023
Abych řekl pravdu, moc mě nebaví pořád se s někým dohadovat o záměnách. Moje Fardao je nějaká raná meruňka s momentální narůžovělou čepičkou jako např. u Tsunami. Je těsně před rozkvětem. Roub Kech Psaru na Veecotu rozkvete déle. Celý ten Veecot... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 21.3.2023
Zemáky a zelé, živobytí celé, pane SPCH? Při dnešních cenách všeho to tak brzo dopadne. Zajímalo by mě, co budete roubovat, nebo co máte doma za odrůdy meruněk, nektarinek a broskvoní. Paní z vlákna "jakou odrůdu nektarinky" by jste mohl nějakou... celý příspěvek >
Jakou odrůdu nektarinky, 21.3.2023
Ano, tak by to mělo být. Už kdysi v roce 2005 se psalo v časopise Zahradnictví, že VENUS (+24 RH) patří k nejlepším nektarinkám, podobně jako ORION (+26 RH), který jsem také viděl párkrát v prodeji. Osobně jsem nejvíce spokojen s ranější bělomasou... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 20.3.2023
Paráda, vážení přátelé, máte to nádherné, to jste mně udělali radost. Když vidím, že je stále v oblibě Kompakta, tak... no nevím, myslím, že lepší už to nebude. Zraje až v době, kdy už jsou k mání mnohem chutnější odrůdy. Jinak, ale odolnost proti... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 20.3.2023
Ano, to je moc pěkné, pane 153.65. Pak, že není kam sázet. A co pan SPCH z Hané? Jak je na tom? 
Haci Haliloglu, 20.3.2023
To já věřím, že dovezené kousky z Türkiye Cumhuriyeti (Turecké republiky) byly úžasné, ale je to přece jen úplně jiná klimatická oblast.  
Jakou odrůdu nektarinky, 20.3.2023
To by mě taky zajímalo. SRG mám druhou, první byla "divná". Venus je pravděpodobně podle zrání Venus, ale chuť je každoročně mdlá, ale hlavně víceméně všechno shnije. Žlutomasých nektarinek jsem měl víc, ale jak u Teny, Harka, Shrazu, nakonec i teď... celý příspěvek >
Haci Haliloglu, 19.3.2023
Ano, pěkně to pán napsal. Já vycházím ze zkušenosti s tureckou odrůdou Bebeco, pokud je ovšem turecká. Z těch let pouze jednou zajímavá kvalita jinak ale nevzhledných plodů a v ostatních letech "čistá nula". V Turecku možná špičková sorta, to je... celý příspěvek >
Rajská jablíčka 2023, 19.3.2023
Ještě bych dodal, že ten Sweet Milion je při plném vyzrání na můj vkus už moc přeslazený. Na druhou sranu se dá sklízet mnohem dříve, když ještě není tak extrémně sladký, což je výhoda. 
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika