|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Rozkvétání meruněk v letošním roce II, 25.3.2023 Máš pravdu, KUKY, rezaťení okvětních plátků už vůbec neřešíme. Z Belanty mám radost. Lepší, když přibývají, než naopak. | | Rozkvétání meruněk v letošním roce II, 25.3.2023 Jde to rychle. Některé meruňky už dokonce odkvétají, jako například Wonder Cot, nebo roub Carmen Top. | |
| | Meruňky 2023, 25.3.2023 Sláva Hargrandu? A kde to máš, Tomáši? Zřejmě nějaká zajímavá střední poloha. Něco jako PzH na kopci u Brna? Mimo MV, IH, a MF pro kterého je tato odrůda příliš stará, je Hargrand docela populární. PzCH se na ní také těší, stejně jako já.... celý příspěvek > | | Rozkvétání meruněk v letošním roce II, 24.3.2023 Ten mefentriflukonazol je dobrý typ, KUKY. Nevíš, jestli by měl by nějakou účinnost na suchou skvrnitost peckovin, když patří mezi triazoly stejně jako Talent? Vidím, že se dá také používat proti moniliové hnilobě s OL 3 dny. | | Rozkvétání meruněk v letošním roce II, 23.3.2023 Pricia je mýtus. Neexistuje!!! Mám tady falešnou Priciu už několik let a dokonce od soukromého pěstitele. Nahradím ji Koolgatem. Lepší něco než nic, i když ten Koolgat bude dozrávat pravděpodobně až s Orangeredem. Mimo jiné, tyhle "GATY" by měly... celý příspěvek > | | Jakou odrůdu nektarinky, 23.3.2023 Mně tady kousek odsud v zahradnictví podstrčili místo Flavortopu právě nějaké "sendviče". Otázka zní, jestli by Vám v Malvazinkách nějaká jiná nektarinka vydržela nápor moniliové hniloby lépe. Nektarinky jsou prevíti na praskání a hnití. Poměrně... celý příspěvek > | | Rozkvétání meruněk v letošním roce II, 23.3.2023 Kvete prakticky už všechno, až na pozdní meruňky a Bergeron. Díky přechodům jednotlivých frontálních systému, bude v následujících dnech problém najít termín k postřiku proti moniliovému úžehu. | | Meruňky 2023, 23.3.2023 Meruňky typu "FAR" zmizely z prodeje, jak se zdá. Maximálně je k sehnání ten Congat, který bude zrát nejspíš koncem srpna. Fardao by zrálo možná o měsíc později, nevím to přesně. Kde je problém, netuším, ale snad se zase v prodeji objeví. Co se týče... celý příspěvek > | | Meruňky 2023, 23.3.2023 Zdenku, požadoval jsem ve Spomyšli pravé Fardao, ale nemají ho. Pokud ho budete reklamovat, tak Vám jistě nabídnou finanční náhradu. Zmiňujete KIOTO. Je zajímavé, že ve srovnání s Pinkcotem nenašlo větší uplatnění. Přitom je mnohem odolnější v květu,... celý příspěvek > | | Rozkvétání broskvoní, 23.3.2023 Na fotkách máte Belmondo, pane PP II? Já si na Vás vždycky vzpomenu, když chci likvidovat ty "placky", které mně podvrhli místo odrůd, které jsem chtěl. Ale kvetou Vám krásně. | |
| | Rozkvétání broskvoní, 22.3.2023 Pomalu budou rozkvétat i broskvoně. | | Rozkvétání meruněk v letošním roce II, 22.3.2023 Je to letos rekordně brzo? | | Topaz nepřekonaný, 22.3.2023 Ještě bych dodal, že zdravé plody Topazu mají stále vysokou šťavnatost i bez předchozího speciálního uskladnění a to i ty odsud ze zahrady. | | Jakou odrůdu nektarinky, 22.3.2023 Mně teda ten Venus na semenáči neroste vůbec, ale to není "směroplatné". Z e-shopu přijdou leckdy "soušky" nebo stromky s polámaným obrostem. Aby se vešly do balíku, tak mně dokonce přišla silná broskvoň se silnými, ale zkrácenými kořeny na 5 cm.... celý příspěvek > | | Meruňky 2023, 22.3.2023 Krásný čas, viďte, pane SPCH, když kvetou meruňky a zlatý déšť. Pozemní květinky nepočítaje. Osobně mám raději meteorologické jaro, než toto astronomické, protože začíná už 1. března a je to po té dlouhé zimě vždy o něco blíž. Mám na mysli začátek... celý příspěvek > | |
|
|
|
|