Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vymrzání květních pupenů odrůd meruněk v zimě 2022/2023, 17.5.2023
Vidím, pane 81.144, že už se nepřihlašujete. Máte strach z provokatérů a slídilů? Jak jste pochodil na "truc" fóru s tou tmavkou, jak vás tady přetahoval pan Hlavatý? Pochybuju, že někdo přišel na něco nového, když jediný dostupný universální... celý příspěvek >
Broskve 2023, 17.5.2023 Obsahuje fotku
Ano, to se stává, že při silné kadeřavosti shodí strom plůdky. Podle mě je jedno, jestli se otrhají napadené listy, nebo opadají sami, na shození plůdků to nejspíš vliv mít nebude. Mě spíše zaráží, že selhal i postup Herr von Waltra s postřikem mědí... celý příspěvek >
Vadnutí sazenic rajčat krátce po přesazení, 17.5.2023
Zahradní jílopísčitou, kompost z posekané trávy od souseda s přidaným dolomitickým vápencem, granulovaný slepičí hnůj.
Vadnutí sazenic rajčat krátce po přesazení, 17.5.2023
Jak známo septoriová skvrnitost přezimuje v půdě a šíří se za nepříliš teplého počasí. Proto je možné, že se na listech projevuje tak brzy po přesazení. Je to každoroční úkaz, ale stejně si myslím, že to vadnutí celých rostlin má na svědomí něco... celý příspěvek >
Vadnutí sazenic rajčat krátce po přesazení, 16.5.2023 Obsahuje fotku
U sazenic, které rostou, se na starších listech objevuje septoriová skvrnitost (pravděpodobně). Ovšem, jestli má septoriová skvrnitost za následek uvadnutí celých sazenic krátce po přesazení, to se neodvažuju tvrdit. Spíše ne. Problém nejspíš bude v... celý příspěvek >
Vadnutí sazenic rajčat krátce po přesazení, 15.5.2023
Dobrý den. Zajímalo by mě, co způsobuje vadnutí sazenic rajčat pár dnů po přesazení. Objevuje se to každý rok, ale ne v takové míře jako letos. Zimou to asi nebude, jelikož rajčata na záhoně nezvadla, a to ani jedno, kdežto v kontejnerech jich zvadlo... celý příspěvek >
Broskve 2023, 15.5.2023
Musím pochválit některé odrůdy, které nemají kadeřavost a květy přežily mrazy. U miskovitých květů je to Harrow Diamond, Reliance a lotyšská Maira, u zvonkovitých je to Harrow Beauty, velkoplodá Flamin Fury a Jayhaven. Ten Jayhaven se jeví v květu... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně, 15.5.2023
Močovina se nejprve rozkládá na amonný dusík, poté na nitrátový dusík, který je přijatelný rostlinou. Nitrátový dusík se ale lehce vyplavuje z půdy, amonný dusík se naopak v půdě dobře váže hlavně na jílovité částice. Osobně nemám žádný dobrý důvod... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 15.5.2023
Máte pravdu, pane 81.144, že Hanita se tak trochu chová jako pravá švestka v tom, že čím déle je na stromě, tím je lepší. Lépe řečeno nezmoučnatí a nezfádní jako některé pološvestky. 
Kadeřavost broskvoně, 15.5.2023
Místo SA jsem v zimě rozhazoval močovinu, i když je dražší. V sezóně používám Kristalon Gold do zálivky.
Jak vám letos kvetou jabloně?, 15.5.2023
Nikoho jsem neodhalil. Stačí si přečíst tento příspěvek hosta 232.16 (viz.odkaz) a budete mít jasno. Nikoliv o tom, kdo to napsal, ale čím se kdo... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 14.5.2023
Pravděpodobně jsem o tom psal ve vlákně Procházkova. Takže podle tvaru plodů vyfocených MV ve vlákně Procházkova a mnou vyfocených plodů mého stromku se bude jednat o tutéž odrůdu. Tvar je hodně specifický. U MV však chutnaly plody kdysi mnohem lépe,... celý příspěvek >
Veharda, 14.5.2023 Obsahuje fotku
Komu ještě přežila VEHARDA letošní jarní mrazy?
Fortune, 14.5.2023 Obsahuje fotku
A co vaše Fortune?
Falešný Dapple Dandy, 14.5.2023 Obsahuje fotku
Fotky kůry obou stromků.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika