Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Melrose a Gloster, 30.5.2023
Musím přiznat, že k takovým Glosterům, jako naši přinesli z nějakého supermarketu, jsem se zatím nedopracoval. Chápu, že to je asi všeobecně zatracovaná odrůda, ovšem tyto menší až střední plody (neznám původ) chutnají velice dobře. Chce se mi věřit,... celý příspěvek >
Švestky 2023, 30.5.2023
Budete mít nějaké asijské švestky nebo švestkomeruňky? Na Fortune to nevypadá špatně a ta mladá švestkomeruňka Chernyj Barchat se taky tváří jako kdyby vůbec nemrzlo. 
Broskve 2023, 30.5.2023
Tak alespoň nějaká radost, Martine. Kadeřavost se holt v některých letech těžko krotí, ale jinak všechno roste jako z vody. I tam, kde bylo více odumřelých pupenů. Ty stromky se z toho většinou dobře dostanou. Prozatím.
Rozkvétání slivoní, 30.5.2023
Kdybys, ty troubo, napsal alespoň něco o švestkách, když už seš na ovocnářském fóru, ale jen anonymně vylézt z díry, napsat pár nesmyslů a zase anonymně zalézt, to je fakt "úctyhodný" výkon. 
Co je to, 30.5.2023
Díky moc za identifikaci. V okenních futrech to zrovna není ideální kámoš, ale hlavně, že to není žádný dřevokazný hmyz. 
Rozkvétání slivoní, 30.5.2023
Díky za radu, Jitko, ale za "pánom velkomožným" nikam nepoběžím. Jeho invektivy ani nejsou originální, je to všechno repertoár MV, už ho znám. Co se týče slivoní, tak těch mám víc než dost, a je mi jedno, co s těmi svými pán Hlavatý kde vyvádí. Ovšem... celý příspěvek >
Co je to, 30.5.2023 Obsahuje fotku
Co je to?
Švestky 2023, 30.5.2023 Obsahuje fotku
Byly tady kdysi pochybnosti, jestli Císařovna Balkánu a Empress není jedna a ta samá odrůda. Na fotkách to prozatím těžko rozlišit, jen mě zaujala velikost plůdků Císařovny. 
Nancyjská mirabelka neplodí, 30.5.2023 Obsahuje fotku
Nancyská mirabelka plodí, viz.fotky. Nebylo to hned druhým rokem, ale ani "desátým" jako u VEEBLUE. 
Rozkvétání slivoní, 28.5.2023
Promiňte, ale mě by spíše zajímalo více, než doktůrkovi nejapné pošklebky, jak je spokojen s jedinou jeho švestkou HANKA a jedinou jeho meruňkou BERGAROUGE. Kdysi jsem si dovolil jej kritizovat za zveřejnění adresy "Ferdy Mravence" a od té doby je... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 28.5.2023
Pokus v 'poľných' podmienkach ukázal dobrú čiinnosť kombinácie Spintor/Mospilan v 7-dňovej sekvencii. Esenciálne pre úspech je však presné načasovanie postrekov - podľa monitoringu letovej aktivity dospelcov. Takže jste to nakonec zvládl,... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 26.5.2023
A vy se neumíte vyjádřit v pár větách? Nějaké dohledávání je k ničemu. Vaše uražená ješitnost je nám celkem "prd" platná. 
Rozkvétání slivoní, 26.5.2023
Herr von kadet Biegler: Mohu se, pane Bieglere, ještě jednou zeptat, co jste se dozvěděl od přemilého pana Hlavatého na "truc" F&H fóru ohledně tmavky švestkové? Když tedy neučinkuje Mospilan, co tam ti vážení pánové radí? Myslím, že mnoho... celý příspěvek >
Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 26.5.2023
V tom vašem příspěvku z 20.5, kdy jste stříkal a kdy ne, jsem se nějak špatně zorientoval. Každopádně zapomenout na plodomorku je fatální chyba. Sám se o tom letos můžu přesvědčit. Generál Leclerc je prakticky v "čudu" + rouby na něm, kupříkladu... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně, 25.5.2023
pozdější zásah už je o ničem, jelikož houba už je prorostlá v pupenech To se sice traduje, ale výsledky pana Waltra, který sříká až před květem, to stavějí na hlavu. Co ukazuje na posledních fotkách je "sranda" kadeřavost. 
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika