Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňky 2023, 23.6.2023
Pokud jde o COTY, tak nevím, jestli budou mít takovou chuť, o které píšeš. Wonder Cot měl asi dva plody minulý rok a nebyly nic moc, stejně jako Lilly Cot. Letos všechno zmrzlo. Podle mě to jsou do našich podmínek neperspektivní odrůdy. Nekvetou ani... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 22.6.2023 Obsahuje fotku
Nemá a domníval se, že je to Spring Blush, ale ta má jinou chuť. Zcela rozměklé plody Thyrinthosu letos opravdu překvapily. Cukry i meruňkové aroma. Budeš to moci porovnat sám, až ti roub zarodí. Myslím, že Pricia by dříve ani neuzrála. Jinak letos u... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 21.6.2023 Obsahuje fotku
"Thyrinthos" už mám pár let, ale v této konzistenci dužniny jej neznám. Vždy byl utržený, když mírně povolil na pohmat. V takto rozplývavé konzistenci má ale sladce aromatickou chuť tak jako jiné meruňky.
Meruňky 2023, 21.6.2023 Obsahuje fotku
David tvrdil, že první zraje Pricia a je dobrá. Bohužel nemůžu porovnat. Zatímco plody "Thyrinthosu" jsou umístěné spíše v horní části, tak ten plod Tsunami je dole schovaný pod jednou větví, kde zřejmě unikl holomrazu. Co se týče "cotů", Marťasi,... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 21.6.2023
Dozrál "Thyrinthos". Plody v "marmeládové" konzistenci jsou chutné, aromatické. Jediný plod Tsunami začal teprve vybarvovat. Je také překvapením, že na "Thyrinthosu" přežilo jarní mrazy více květů než právě na Tsunami. Začínám být čím dál víc rád, že... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 18.6.2023
Všechno má svoje limity. O bytí a nebytí plodů Leskory rozhoduje zřejmě jen nějaký ten stupeň pod nulou navíc. Tady maximum -4°C při dokvétání (ráno na teploměru). Letiště -4,9°C. Žádné zvláštní opatření jsem nečinil, pouze postřik Championem na... celý příspěvek >
CANDELA, 17.6.2023
Starší roub Candely stále neroste. Z pěti plodů zůstal jeden. Nezbývá, než věřit panu Waltrovi, že "rezistentní" meruňky špatně srůstají s odrůdou na kterou byly naroubovány. Co přinese nebo nepřinese stromek Candely ze zahradnictví Spomyšl, to ví... celý příspěvek >
Hrušky 2022, 17.6.2023 Obsahuje fotku
Margarita.
Hrušky 2022, 17.6.2023
Vypadají u vás plůdky Margarity podobně jako ty na přidané fotce?
Švestky 2023, 17.6.2023
Prováděl už někdo postřik proti obaleči švestkovému?
Broskve 2023, 17.6.2023
Skvělé, Martine. Ta moje Sagittaria nakonec ty dva plůdky shodila, ale roste pěkně. Typoval bych, že bude pravá. Na tu Františku bych se taky těšil, stejně jako ty. Sunhaven sice neměl nějak zvláštní kadeřavost, ale plodů má málo. Přeborník v... celý příspěvek >
Málo třešní, 17.6.2023
Velmi vzrostlé stromy Karešova a Kordia třešně mají. Menší Rivan neměl nic a Burlat pár třešní. To není jako se švestkami, které mají plodů velké množství i když jsou mladší a menšího vzrůstu, jako například Nancyská mirabelka.
Meruňky 2023, 17.6.2023 Obsahuje fotku
A ještě fotky dosud zelených plodů.
Meruňky 2023, 17.6.2023
Pricia je zajímavá odrůda svým zbarvením, kdy ze zelena přechází hned do červena. Je to nádhera, Martine, ovšem kolik plodů budeš každý rok sklízet, to je ve hvězdách. Tady v Polabí je nejvhodnější ranou odrůdou stále Leskora, která nevynechá... celý příspěvek >
Broskve 2023, 15.6.2023 Obsahuje fotku
Zajímají mě vaše broskve. Daří se? Tady překvapila například nektarinka Alice Cool, která to v horní části stromku vzdala, ale u země má v obrostu dost plodů, které překvapivě nezmrzly. SRG č.2 plody má, SRG č1 nemá nic. Halehaveny jsou díky... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika