Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňky 2023, 27.6.2023 Obsahuje fotku
Sváteční Orangered pomalu vybarvuje. Je to lahůdková záležitost pokud je plodů méně. A letos je jich setsakramentsky málo. 
Aku postřikovač, 27.6.2023
Díky, pane Waltře. Je mi houby platné, že pán ze SOLA tvrdí, že trubku používá už 10 let a že nepraskla. Tato druhá praskla jen pouhým tlakem v postřikovači, nikoliv mrazem. Už nechci SOLO ani vidět. Horší problém je s tím dobíjením baterky, trubky... celý příspěvek >
Řetěz pro aku pilu Parkside PKSA 40 Li B2, 40V z Lídlu, 27.6.2023
Mně teče podobně olej z aku teleskopické řetězovky Parkside. Proto leju do nádržky jen nezbytné množství pro práci a kontroluju častěji nádržku. Po práci olej z nádržky vyleju zpět do láhve. Při převozu v autě je igelit nezbytný. Na druhou starnu je... celý příspěvek >
Phytophthora infestans, 27.6.2023 Obsahuje fotku
Zase, stejně jako minulý rok, objevila se plíseň bramborová pouze na jedné sazenici rajčete. Minulý rok jsem podobnou sazenici zlikvidoval a pak se až do září nedělo vůbec nic i bez jakýchkoliv postřiků. Nebo si myslíte, že se nejedná o plíseň... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 27.6.2023
Farhial má velice dobré hodnocení jak od Davida (nejlepší pozdní meruňka), tak na videu z you tube, které jsem sem vkládal, ale už nevím kam. Nějaký pěstitel z Moravy tam představoval tuto meruňku zralou v půlce září. Z Farcla jsem byl nadšen minulý... celý příspěvek >
Ruth Gerstetter, 27.6.2023
Raději si počkám na svůj Emper, i když letos první plody neměl, na rozdíl od stejně staré a stejně vzrostlé Polinky.  Na jiné fórum se zavítat nechystám. Registrovaný jsem i na fóru Mirka z Břeclavi (asi stále), ten si liboval rodinnou... celý příspěvek >
A vy jste viděl, že jsem tam za poslední roky napsal nějaký příspěvek? Já ne. Nedávno tady byl, a psal o nemožnosti vložit fotky odrůdy jabloně Elise a něco o závratném počtu svých příspěvků v nějakém jiném vlákně. Nevzpomínám si už v jakém. 
Meruňky 2023, 27.6.2023
Zdravím, Igore. Farhial má letos pouze jeden plod, osatní shodil, anebo zmrzly. Farclo má dva. Pravděpodobně bude odolnější to Farclo, protože mělo jen pár květů na rozdíl od Frahialu, který kvetl mnohem více. Pak jedině ten "dušičkový" Kech Psar.... celý příspěvek >
Aku postřikovač, 27.6.2023
Teda, pane Waltře, můžu pouze konstatovat, že ta vaše oblíbená značka SOLO nestojí vůbec za nic. Nejen, že praskla už druhá karbonová prodlužovací trubka, ale vyměněný akumulátor nejde vůbec nabíjet. Za tolik peněz bych si představoval "mnohem více... celý příspěvek >
Chtěl bych se na něco zeptat doktora Miloše Vysloužila (popřípadně jiného pěstitele nejranějších slivoní). Pane Vysloužile, jak jste spokojený s Emperem v porovnání s Ruth Gerstetter, Hermanem a Junou?
Meruňky 2023, 27.6.2023
Sice vůbec netuším, o koho se jedná, ale blahopřeju, pane 107.104. Ten Tardicot moc odolnosti vůči mrazu teda po Bergeronu nepobral, to je fakt. Opakovaně zmrzá. Rozhodně je odolnější Bergeval a o něco méně odolný Bergarouge (počat plodů - prsty... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 27.6.2023 Obsahuje fotku
Moc toho tam není, ale na ochutnávku to stačí bohatě. Píšu o Leskoře. Dostatečně vyzrálé plody nemají chybu. Chuť typicky meruňková. Za mě nejlepší raná odrůda. A hlavně ve zdejší oblasti pravidelná plodnost, nikoliv jako například Tsunami, které je... celý příspěvek >
Broskve 2023, 24.6.2023 Obsahuje fotku
Takovou plantáž Springcrestů nemám, a můžu jen litovat, že spadly nakonec ty dva plůdky Sagittarie. To je velká škoda. Velice jsem si oblíbil broskvoň Jayhaven, snad ještě nějaký čas vydrží. Všimněte si, jak mají plody jednu polovinu plodu větší než... celý příspěvek >
Královna Hortenzie, 24.6.2023
I přes poznámku doktora Miloše Vysloužila, že není důvod sázet višeň, která je vhodná jen na přímý konzum, jsem rád, že ji mám. Všem bych doporučoval, aby si na ní taky smlsli, zvlášť, pokud jste už třešní přejedení. Pokud jde o Sladkovišeň ranou,... celý příspěvek >
Granát - vhodná odrůda zrající mezi rannými a pozdními třešněmi, 24.6.2023
Ten moravský Granát je navinulejší než jiné třešně. Zajímavé je, že čím jsou plody tmavší, tím jsou navinulejší. 
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika