|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Aku postřikovač, 1.7.2023 Tahle čtyřistasedmnáctka nemá lithium- iontovou, ale těžkou olověnou "hajtru", něco podobného jako se dává do auta, ale zmenšenou. Ten "krám" s olověnou baterkou stál asi 6 nebo 7 tisíc, s lithium-iontovou stál tenkrát skoro dvakrát tolik. Už se mi... celý příspěvek > | | Meruňky 2023, 30.6.2023 Když se ta koncentrace přežene, tak nepomůže ani mnohem delší odstup. Bylo to cítit ještě tak 3 týdny a víc po postřiku. | |
| | Meruňky 2023, 30.6.2023 Plody jsou to nádherné, Martine. David kdysi psal, že Pricia je první a je dobrá. Vůbec ale nevím, jestli jí ještě má. Neodolné odrůdy likviduje. David působí i na "truc" fóru, tak jestli psal něco konkrétního tam, to netuším. Ten jediný plod Tsunami... celý příspěvek > | | Phytophthora infestans, 30.6.2023 Díky za reakce, pane Vladimíre. Podle mého staršího atlasu bych vůbec nic nepoznal. Mám tady odstavec Rakovina rajčat (Didymella lycopersici) s takovým nic moc obrázkem. Objevuje se to každý rok a považoval jsem to za plíseň bramborovou. Vždy jsem od... celý příspěvek > | | Aku postřikovač, 30.6.2023 Pane Bieglere, mně jde jen o to, abych mohl dobít zcela nový zakoupený akumulátor, který po vysříkání několika nádrží nejde znovu dobít. | | Rezistentna odroda broskyne?, 30.6.2023 Pane s Rewitou, žádný fungicid proti kadeřavosti spolehlivě neochrání. Pokud sháníte bělomasou broskvoň odolnou proti kadeřavosti, tak doporučuji Benedicte. Ta je odolná dost. Ze starších je odolná Amsdenova, Redwin a Primissima Delbard. Poslední dvě... celý příspěvek > | | Rezistentna odroda broskyne?, 28.6.2023 No nevim, jestli by vás, pane 168.226, Syllit zachránil. Zkoušel jsem i ten a nedalo se na to dívat i s tím Syllitem. Jirka psal něco o Signum, které se používá proti monilii. Dával jsem 3x měď, 1x Talent, 1x Syllit+Horizon a nic se nedělo.... celý příspěvek > | | Meruňky 2023, 28.6.2023 A tady je sucho, že už praská zem. Pořádný déšť by bodnul. | | Meruňky 2023, 28.6.2023 Skvělé, Martine. Za prázdný strom nemůžu, Polabí je zřejmě pro meruňky příhodnější oblast než Opavská pahorkatina. Zase máš tu Priciu. Jaká byla? | | Phytophthora infestans, 28.6.2023 Díky za typ, Vladimíre. Koukal jsem, že na černou hnilobu rajčete doporučují od června do července používat Mancozeb. Zásob Ridomilu mám dost, ale přesto se mi do chemizace nějak nechce. Nepěstovat na tom záhoně tři roky rajčata a papriky mně... celý příspěvek > | |
| | Aku postřikovač, 28.6.2023 A to má každý výrobce jiné.
Svatá pravda, bohužel. Nespojíte nic s ničím. Mám tady totiž ještě součástky se starých postřikovačů. U toho levného byla prasklina v drážkované rukojeti, kde žádné lepení a omotávání roubovací páskou nepomůže. Mě by... celý příspěvek > | | Phytophthora infestans, 28.6.2023 Co si tedy myslíte o té mnou vložené fotografii, vážení přátelé? Je to klasická plíseň bramboru na rajčatech, i když prozatím velmi časná zcela ojedinělá? | | Broskve 2023, 28.6.2023 Davide, u těch broskví pomrzly Sugar Time, Royal Mayestic, Springbelle, Harbinger, Springcrest. Ovšem něco mají, Sugar Time to možná ještě shodí, protože začal pozdě obrůstat po totální kadeřavosti. Spring Lady a Royal Glory celkem obstály. Zajímala... celý příspěvek > | | Meruňky 2023, 28.6.2023 Gratulovat není k čemu, Davide. Asi 5-8 plodů to na Orangeredu nevytrhne, ale lepší než čistá nula na jiných odrůdách. Ovšem ta Leskora, to je fakt něco. Snad mně dají za pravdu, ti, kdo letos nějakou mají. Na Farbaly jsem štěstí neměl, Igore. Místo... celý příspěvek > | | Meruňky 2023, 27.6.2023 Ta Leskora je opravdu skvělá. Máte ji také, pane Igore? Rouby Farely jsem měl od pana MH. Od koho je má on, to nevím. Pan MH hlavně disponuje tou Pricií. Myslím, že zase takový předstih oproti Leskoře tam nebude. Hlavně ta Leskora je fakt výborná, ta... celý příspěvek > | |
|
|
|
|