Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
A co vaše višně?, 5.7.2023
A co váš Favorit, pane PP? Chodil jsem raději na Královnu Hortenzii, než na Kordii nepřekonanou. Nejlahodnější byla první vlna plodů. Nynější U.F. jsou alespoň trochu nasládné, když hodně ztmavnou, jinak kyselina. E.B. prozatím neznámá veličina a to... celý příspěvek >
Broskve 2023, 5.7.2023
FM3 i přes totální kadeřavost plody udržela a má jich víc než Springcrest. Co se ještě ukazuje jako málo odolné vůči mrazu v květu jsou miskovité květy velmi pozdních tvrdek Babygold a Harbel. Ani jedna nemá žádný plod. Máte pravdu, pane von Waltře,... celý příspěvek >
Meruňka Ledana, 5.7.2023 Obsahuje fotku
Ledany lákají k utržení, tak jsem jednu měkčí ochutnal, ale prozatím asi nejslabší chuť. Špatná není, ale na famózní Leskoru nemá vůbec, ale ani na Orangered, Early Orange, první spadlou Harcot a stejně tak na první zralý Goldrich. Přitom probraná... celý příspěvek >
Broskve 2023, 5.7.2023
Nepatrně zaměklé Springcresty jsou výborné (broskvový navinule sladký říz). Je jich málo, takže nejsou fádní. V minulosti tolik pecek prasklých nebylo, podle mě je to tím, že ovoce zraje díky oteplování dříve a pecky se nestačí dobře vyvinout. Nebo... celý příspěvek >
Temano, 5.7.2023
Co ukážou polské odrůdy zatím nevím. Mám tady Dabrovickou, Tolar, Polinku, na Temanu pár plodů taky je. Německé pseudošvestky poslouží tam, kde nelze pěstovat citlivější odrůdy k PPV.  Jsem zvědavý na plody z holovouských roubů. Plody má... celý příspěvek >
Hrušky 2022, 5.7.2023
Zababčený roub Armidy se u mě částečně probral. Hlavní odrůda - Lucasova plodů moc nemá. Důvod neznám. Na roubu Konference něco je, stejně tak jako na roubu velmi podobné hrušky s názvem Amfora. 
Mulčování ovocných stromů, 5.7.2023
Fotka je tentokrát snad lépe srozumitelná. 
Mulčování ovocných stromů, 5.7.2023 Obsahuje fotku
Tak ještě jednou. 
Hrušky 2022, 5.7.2023
Pěstuje někdo ještě nějaké hrušky? Pane Waltře, jak jste na tom?
Hrušky 2022, 5.7.2023 Obsahuje fotku
Všechno si plodomorka nevzala.
Broskve 2023, 5.7.2023
Tvoji Františku jsem vůbec nezaregistroval, Matine. Vidím, že v plodu je prasklá pecka. Všechny Springcresty, co povolily na tom byly úplně stejně. Rozhodně to není pouze "výsada" Harbingeru. Snad nedostatek vápníku, nebo bóru, Lído?
Broskve 2023, 5.7.2023 Obsahuje fotku
Springcresty jsou už k jídlu.
Meruňky 2023, 5.7.2023
Plody Early Orange na fotkách nejsou vůbec špatné, škoda, že jich je tak málo. Nějaké nezralé na stromě ještě jsou. Harcotu minimum, stejně jako Goldrichu. Specificky sladký je Orangered.
Meruňky 2023, 5.7.2023 Obsahuje fotku
Zralých meruněk přibývá.
Mulčování ovocných stromů, 4.7.2023
Srdečně zdravím, pane vysírko 236.43. aliaz 179.2 Stále čekám na nějaký váš příspěvek ohledně ovocných stromů. Prozatím bída, "kapitále". 
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika