Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chernyj Barchat, 28.7.2023 Obsahuje fotku
Zdravím všechny příznivce Černého Barchátu. V konečné fázi budou mít plody červenou dužminu. 
Změny ve fóru +++, 28.7.2023
Vás potěšila analýza pana Vysloužila a mě by zase potěšily jeho každoroční zkušenosti s jednotlivými odrůdami ovocných dřevin a případné fotografie. Například v meruňkách se jeho zkušenostii dost lišily. Jak jsem psal, většího sběratele neznám. Mohl... celý příspěvek >
Změny ve fóru +++, 28.7.2023
A kdo je ten vedoucí a kdo koho sestřeluje? A kdo jste vy?
Herman, 28.7.2023
Musíte to důkladně zvážit a pročíst si zde na fóru všechny dostupné informace o této odrůdě. Hlavně o zkušenostech ve vyšších polohách. Mně osobně kvalita plodů vyhovuje. Co se týče podnože mám Herman na myrobalánu, ale díky vysokým úrodám to není s... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 28.7.2023
Dobrý den, pane 49.56. Nemohl by jste pro větší přehlednost se jednak přihlásit, ale hlavně u všech těch odrůd založit nové vlákno s názvem odrůdy? Vláken Topfive je tady několik, ale hledat Lidu, Lucu, Nelson, Newcot, Mogador atd. ve vlákně, které... celý příspěvek >
Royalvee, 28.7.2023 Obsahuje fotku
Co na tuto kvalitní broskvoň zrající před RH říká letos Jiří (1968) - Geronimo? (viz.diskuse v tomto vlákně)
Ersingenská, 28.7.2023 Obsahuje fotku
O roub téhle staroněmecké odrůdy jsem měl v Holovousích největší zájem právě díky jejímu uvedení v pomologickém atlasu peckovin (Sus, Blažek), jejíž fotku s popisem přikládám. Mám ji naroubovanou na Čačanské rané, která jí bude možná nakonec podobná... celý příspěvek >
Herman, 28.7.2023
To není pravda. Vidíš sám, jak to tady vypadá, diskuse k odrůdám žádná. Pan 11.211(49.56) by toho bez tebe už dávno nechal. Šarkovité listy jsou na Hermanu asi všechny, na plodech a v nich ani stopa. Předpokládám, že se starými odrůdami z Holovous to... celý příspěvek >
Sunhaven, 28.7.2023
 O takových Sunhavenech se mi může jenom zdát. V mých podmínkách je to pro dosažení té pravé chuti jedna z nejnáročnějších odrůd. Ještě k té fotce: Úplně měkké "vépečko", to je laskomina, co? 
Články na Zahradě.cz- Naši autoři, 27.7.2023
To mně neříkejte, že nejste rajčatomilec. Všichni musí být rajčatomilci!!! Jedině, že by jste se řídil podle knihy Výživa podle krevních skupin, kde má nejrozšířenější krevní skupina A rajčata výslovně zakázané, protože se proti nim vytvářejí v těle... celý příspěvek >
Kalipso, 27.7.2023 Obsahuje fotku
S Kalipsem tady minulý rok lavíroval pan ITB Brno. Měl místo Kalipsa nějakou "faleš". Já rovněž nevím, čeho je tato odrůda schopná. První stromek dlouho živořil, rouby se neujaly, tak jedině spoléhám na tento druhý stromek, jestli uspěje. Největší... celý příspěvek >
Polinka, 27.7.2023 Obsahuje fotku
Začínají vybarvovat plody slivoně Polinka.  Popis: Nový samosprašný kříženec odrůd Čačanská lepotica a Dabrovická. Jedná se o plodnou odrůdu, se středně pozdním kvetením, a časným zráním. Plody má poměrně velké, o váze 45-50g,... celý příspěvek >
Herman, 27.7.2023 Obsahuje fotku
Co bychom si bez pana MH počali. Já i pan 11.211. Pokud si chcete na nějakých švestkách pochutnat, pane MH, tak bych zvolil nějakou starou odrůdu, popřípadě z těch nových Katinku, Hanitu, Topfive, ale například ta ELIÁŠOVA to je lahodná pochoutka.... celý příspěvek >
Nektarinka BIG TOP, 27.7.2023 Obsahuje fotku
Nadějnou velkoplodou nektarinkou je jistě i odrůda BIG TOP.  Bohužel kvete velmi časně se Springcrestem a většinou s ním i zmrzne. 
Nektarinka Snow Queen, 27.7.2023 Obsahuje fotku
Nejlepší nektarinka, co tady mám je SNOW QUEEN. Všem vřele doporučuju, i když se hmyz a ptáci snaží o devastaci, seč jim síly stačí. Ale to platí u všeho. Co plodů měla například Royal Glory a už je každý druhý potažený monilií, i když sotva začaly... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika