|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Broskve 2023, 4.8.2023 To jsem si právě myslel. Dva tři plody uzrály dříve, tak dejme tomu, ale letos jich je hodně, a to už není samo sebou. Jsou měkké, a přitom RH teprve začíná zrát. "Luther Burbank" má dozrávat později. A Harrow Beauty? Ta až někdy koncem... celý příspěvek > | | Švestka Topfive, 3.8.2023 Těch švestek už je nějak moc a teď ještě Topfive. | |
| | Majorita, 3.8.2023 Viz. můj předchozí příspěvek. Agri Loučeň - Mcely u Křince. Zavolejte si tam a případně si tam dojeďte. Měl jsem stromek tenkrát koupit. Ten můj na St.Julien tady léta živoří a teď pomalu končí. Slabě rostoucí broskvoň je tady u mě na podnoži... celý příspěvek > | | Michaela, 3.8.2023 Michaela, Modřinka a Majorita patří možná k nejchunějším broskvoním, leč pro slabý růst jsou u mě neperspektivní. | | Čačanská lepotica, 3.8.2023 Plody Čačanské lepotice patří k nejkrásnějším. | | Bergeron je nejlepší, 3.8.2023 U mě není Bergeron poslední roky vůbec fotogenický. A s tímhle foťákem už vůbec. Pokud máte nějaké pěkné fotky Bergeronů, tak je dodejte. Velmi chutné jsou jen zcela rozplývavé, stejně jako u Velkopavlovické meruňky. Jinak jsou kyselé. | | Hrušky 2022, 3.8.2023 Někdo něco k hruškám 2023? | | Broskve 2023, 3.8.2023 Nikoliv z Brna Chrlic, ale od různých prodejců ovocných stromků se na nás chrlí další a další záměny. Je například možné, aby B.J. Elberta (Stape Vajda Čaklov) měla už teď vybarvené a zralé plody, když například Flamingo začalo teprve vybarvovat? To... celý příspěvek > | | Caldesi 2000, 3.8.2023 Zdravím všechny příznivce bělomasých nektarinek Snow Queen a Super Queen, dobrý den, vážení přátelé. Podle vzhledu a doby dozrávání by člověk řekl, že jde o jednu a tu samou odrůdu. Plody jdou nakonec i po nakrojení rozpůlit stejně u obou stromků,... celý příspěvek > | | Mantet, 3.8.2023 Pro mě je to stále nejchutnější letní odrůda. Ty největší jabka Mantetu byla sice rozklobaná, ale i tak jsem si konečně mohl připomenout zase po letech Mantet. Jersey Mac není určitě špatný, ale Mantetu se nevyrovná nic. | |
| | Velkopavlovická meruňka, 3.8.2023 To by byla škoda. Koukal jsem, co máte na Fcb sledujících. Mně systém vkládání fotek nevadí, zvykl jsem si na něj. Na to ostatní kolem taky. Pěstovat ovocné stromy v paneláku není jistě žádná legrace, o to víc je potom radosti, že to jde i bez... celý příspěvek > | | Favorita Morettini 3, 3.8.2023 Chvála FM3 a FM3 chvála. Těžko najdete lepší broskvoň. I přes tu letošní kadeřavost a malé plody prozatím vede. S tou kyselostí, to bude tak, jak píšete. Bude to něco podobného jako Topaz v 600 metrech. Větší kyselost než zde, je každoročně zřetelná.... celý příspěvek > | | Švestky 2023, 2.8.2023 Výborně, pane Waltře, už jsem si myslel, že jste na nás zanevřel. Jediný plod Černošické nechám ještě na roubu, a jen doufám, že to bude po utržení nějaká ta stará, specifiky aromatická švestková chuť, jako u té Eliášovy. Ovšem letošní KATINKA, i... celý příspěvek > | | Sunhaven, 2.8.2023 Pan SPCH nereaguje tak teda bez veršování, Sunhavenky ve své nejlepší kvalitě bych zase po letech ochutnal rád. | | Redhaven, 2.8.2023 Redhaveny, co máš na fotce musí být skvělé. U mě průměr. Snad by se dalo říct o chuti jako o dobré, místy snad velmi dobré. | |
|
|
|
|