Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda Admiral, 15.2.2016
Pan Miloš Vysloužil byl tak velice laskav a daroval mi jeden velký plod odrůdy Admirál. Přesto, že by zřejmě vydržel až do jarních měsíců, tak jsem neodolal a zbaštil jsem ho už teď. Dužninu měl velmi pevnou, šťavnatou, nyní chuť ostřeji a tudíž... celý příspěvek >
Nejchutnější odrůdy meruněk, 15.2.2016
Odpověď zní - Goldrich. Jinak, ale kvalitativní náhrada za VP neexistuje. Goldrich - meruňka (název vlákna), praská velmi málo, a plody se i dobře skladují. Stále mě zajímá i meruňka Kioto, bohužel se prodává převážně na slabě rostoucích... celý příspěvek >
Odolná pološvestka Tophit, 10.2.2016
Také jsem fanda Tophitu. Kvalita není každý rok stejná. Často chybí cukry. Většinou je vždy lepší než Jojo. Když je Jojo ucházející, tak Tophit je v tom roce vždy ještě chutnější. O něco vyšší kvalitu než Tophit by mohl mít Topgigant,... celý příspěvek >
Opál, 10.2.2016
Z hodnocení plodů hvězdných žlutoplodých odrůd pana Miloše Vysloužila vyšel nejhůře Orion a Sirius a poněvadž by to tak být nemělo, tak se buď jedná o záměnu plodů, nebo záměnu roubů. Luna vyšla průměrně až dobře a příjemně překvapil Heliodor a právě... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 10.2.2016
Dobrý den. Stříkal jsem v neděli a "zrcátka" podle Standy Krále (Königg) se zvětšují snad každým dnem, jak se zdá. Použil jsem jako vždy hydroxid měďnatý, i když jsem si dodatečně vzpomněl, že jsem zamýšlel použít starý dobrý oxychlorid mědi, zase... celý příspěvek >
Melrose a Gloster, 4.2.2016
Docela tomu věřím, Ivane, i když vlastní glostříky stále nemám a letos jsem ani žádné nekupoval. Vybírám zásadně menší až středně velké plody, příliš velké mně nevyhovují, ale poslední dobou jsem s kvalitou českých menších Glostrů problémy neměl.... celý příspěvek >
Red Cap, 4.2.2016
Dobrý den. Zdravím všechny příznivce červeného Deliciouse a jeho mutací a kříženců. Vyobrazené plody Red Capu na začátku vlákna sice zazářily v určité fázi zralosti typickou chutí Starkrimsonu Delicious (více sladká chuť nevadí pokud je doprovázena i... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 4.2.2016
A jak se na letošní postřiky proti kadeřavosti tváří Standa Königg? Vzpomínám, jak při výpravě za jeho dušičkovou švestkou jsem čekal, že se na mě ze strašidelného domu každou chvíli vyřítí mimo zuřícího psa ještě nějaký starý Brůna se sekyrkou, jako... celý příspěvek >
Topaz nepřekonaný, 4.2.2016
A z jakého důvodu ty vřetena odešly? Ten můj roub na Spartanu roste bujně a je naprosto zdravý už po mnoho let.
Heliodor, 3.2.2016
Na rozdíl od velkého Siriusu, který mě prozatím zklamal, drobný plod Heliodoru příjemně překvapil. Dužnina pevná, šťavnatá s nepatrnou leč zajímavou příchutí. Udělal velmi dobrý dojem. Ten Sirius pravděpodobně standartní chuť neměl, protože tento... celý příspěvek >
Kidd´s orange, 3.2.2016
Troufám si tvrdit, že Kiddsovo oranžové je z minuloroční sklizně asi vůbec nejchutnější od dob, co ho znám. Co říkáte, pane Mikeši? Bylo to tím letním teplem?
Má smysl zachránit Idared?, 3.2.2016
Škoda, že nemůžu posoudit kvalitu těch Idaredů, co nežerou ani králíci, pane Vlado. A naopak, že druzí nemohou posoudit kvalitu Idaredů z kopců za Poličkou, kde je vždy o něco drsněji, než v samotné Poličce. Na 600 metrů mají solidní jonathanovou... celý příspěvek >
Krasava, 3.2.2016
Na rozdíl od pana Vysloužila (příspěvek na začátku vlákna) jsem se bohužel dopracoval k nejkvalitnějším bělomasým broskvím, nikoliv u Krasavy, ale v minulém roce u dvouletého stromku Amsdenovy. S tou mojí Krasavou je to záhada.
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 3.2.2016
Letos vůbec nesleduji žádné sumy teplot a předpovědní mapy pro termín postřiku, ani jsem nesledoval pupeny na broskvoních, ale po přečtení příspěvku pana Václava jsem zjistil, že pupeny už jeví známky pohybu, což mě překvapuje vzhledem k nedávným... celý příspěvek >
Topaz nepřekonaný, 3.2.2016
Samozřejmě, že trest Boží je míněný jako nadsázka a slušelo se připojit za text usmívajícího se smajlíka. Po napsání příspěvku jsem si šel do sklepa pro krásně vybarvený středně velký Topaz a byl to požitek. Pevná, jemně chruplavá dužnina se stále... celý příspěvek >
Další diskuze:  351352353354355>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika