|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Elegant Lady, 9.4.2016 To jsem, pane Kamile, ještě nikdy neslyšel, spíš jen samou kritiku. | | Rubista, 9.4.2016 A co máme, Jirko, vyčíst z těch cedulek? | |
| | Rubista, 8.4.2016 Ano, je to vše výtečné, jak napsal pán v předchozím příspěvku. Falešná Rubista vyrašila velmi brzy a vůbec jako první rozbalila svoje listy. Že se jedná o velmi ranou marhuľku, to už poznáme. Ovšem jakou, vážení přátelé, jakou?... celý příspěvek > | | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 8.4.2016 Pročtěte si od začátku tohle vlákno. Nějaké odpovědi na Vaše otázky zde naleznete. Všechno si nepamatuji, jen snad, že Talent působí dobře nad 12°C, Horizon přesně nevím, ale asi to bude podobné. Kuky dostal nápad přimíchat do Horizonu nebo Talentu... celý příspěvek > | | Rozkvétání slivoní, 8.4.2016 V předchozím příspěvku má odpověď pán, který se nedávno ptal na insekticid Calypso. Sousedův myrobalán už dokvetl, nikoliv asijské slivoně. Nádherně zakvetl falešný Dapple Dandy. Jako první z klasických slivoní opět rozkvetla Haganta, prokud to ovšem... celý příspěvek > | | Elegant Lady, 8.4.2016 Vzhledem k Vašim pochybnostem, pane Kamile, by se mohl strachovat o pravost těchto německých odrůd Miloš, který se řádně praštil přes kapsu a vydal za ně větší sumu "éček". Přitom taková Jofela byla dosti mizerná, ať už jeho nebo ta moje, a z té... celý příspěvek > | | Rozkvétající broskvoně, 8.4.2016 Krása nesmírná. A kdyby jste viděl, jak tady začínají kvést okrasné čerešně, to je jedna velká růžová záře. To rázem zapomenete, že všechny Adesota a Torinely existují v Česku zatím jen virtuálně, protože všem zákazníkům postačí staré, dobré a... celý příspěvek > | | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 8.4.2016 Já mám takové pomačkané, nedomrlé květy na Pinkcotu a to opakovaně. Uvidíme, jestli budou takové i na tom druhém. Květy také rády vyklobávají sýkorky, ale při bohatě kvetoucím stromu se o žádných ztrátách nedá hovořit. Vyloupnuté květní pupeny... celý příspěvek > | | Elegant Lady, 7.4.2016 No vidíte, pane Kamile, a já myslel, že tenhle smajlík znamená, že mně něco chutná a ono to je drzé vyplazování jazyka. Tak, když už budu mít doma místo Haromy a Jofely pouze Čačanskou najbolju, tak alespoň budu znát pravý význam tohoto vypláznutého... celý příspěvek > | | Rozkvétající broskvoně, 7.4.2016 Nemáme nic na ničem, protože všechno je záměna, Mirku, možná i ty podnože. Broskvoně nám pomalu odkvétají a po nadcházejících deštivých dnech bude po květech veta, tak si to náležitě vychutnejte, a ať už nám posílají 5,6 odrůd pořád dokola... celý příspěvek > | |
| | Springtime, 7.4.2016 No tak hlavně, že nám ty květy sedí, že? Viz. květy na začátku tohoto vlákna, nebo v publikaci Meruňky a broskvoně na zahrádce. To je moc dobře. Že by to byl docela obyčejný Redwinek? | | Rozkvétající broskvoně, 7.4.2016 Diamanty jsou věčné, jak zní název jednoho z dílů Jamese Bonda a bordel je taky věčný, jak to vypadá. Jenomže on to není bordel, ale záměr prodat zbylé stromky, takže to je spíš podvod a ten je taky věčný. Myslím tím ty nekončící... celý příspěvek > | | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 7.4.2016 Tak to si necháme líbit, Jirko. Je vidět, že nakupuješ i jinde než u nás. Ještě k těm zhnědlým plátkům. Faktem je, že některé stromky je mají a jiné ne. V minulém roce jsem se taky zhrozil, hlavně na Goldrichu, kvetoucím ve vánici a mrazu, jenže... celý příspěvek > | | Rozkvétající broskvoně, 7.4.2016 Zkušeností je prozatím málo. Klivia o tomto podpníku píše:
Podpník Adesoto je nový stredne silno až silno rastúci slivkový podpník (asi 10% silnejší ako Torinel, asi 20% silnejší ako Wavit), ktorý pre broskyne, nektarinky a marhuľe prináša... celý příspěvek > | | Rozkvétající broskvoně, 6.4.2016 Pane Mirdo, já jsem nadšený ze slivoňové podnože Adesoto. Možná zcela předčasně a zbytečně, ale zasadil jsem broskvoň na této podnoži na místo po jiné staré broskvoni a půdu jsem nevyměňoval. Přesto měla broskvoň celý rok krásně tmavozelené... celý příspěvek > | |
|
|
|
|