Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kadeřavost v květnu, 15.5.2016
Pozdější kadeřavost se objevuje celkem pravidelně. Osobně jsem tentokrát velice spokojen. Až natolik, že ten Thiram -granuflo použiji i příští rok, snad i s tím přimíchaným Horizonem. Monilie se projevuje totiž i na broskvoních, i když zdaleka ne,... celý příspěvek >
Vyklobaná očka, 10.5.2016
Tady to dělají sýkorky, ale při normální násadě květů se o žádných škodách nedá mluvit.
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 10.5.2016 Obsahuje fotku
Nějaké meruňky snad přeci jen budou. Více plodů pohromadě, jak je tomu na fotkách, je ale spíše výjimka. A jak je na tom Milan?
Mráz - malé plůdky broskvoní, 10.5.2016
Srdečně zdravím, pane kamo. Říká se, že proti věku není léku a jak to vypadá, tak proti mrazovému poškození květů nebo plodů ovocných stromů taky ne. A nepomůže ani děd vševěd přestrojený za nějakého zdejšího pisatele. U nád doma se dnes objevila... celý příspěvek >
Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 10.5.2016
Hálčivec švestkový jako by přestal existovat a šlo to i bez Omite nebo Sanmite. Asi to půjde i bez toho posledního postřiku po odkvětu. Hálčivec hrušňový se asi na dvou místech objevil. Mám dojem, že nejúčinnější byl ten postřik Kumulusem těsně před... celý příspěvek >
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 10.5.2016
Budete mít první úrodu, nebo jste již nějakou měla? Zajímalo by mě, jestli Farbaly dozraje koncem srpna nebo až v září.
Mráz - malé plůdky broskvoní, 10.5.2016
Zapomněli jsme na ten Jayhaven. Zdá se být otužilý po předcích. Žádná "choulostivá Kalifornie".
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 10.5.2016
Mně na Farbaly nezůstalo nic.
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 9.5.2016
Pinkcoty opadaly a není to poprvé. Kdybych neochutnal ty poměrně slušné plody minulý rok u Miloše, tak bych tuto odrůdu už zrušil. Bergeronu je škoda, že nekvetl, jistě by tu neradostnou situaci s meruňkami vylepšil. Když vydrželo Kioto,... celý příspěvek >
Mráz - malé plůdky broskvoní, 9.5.2016
Ta Maria Bianca mě, Jirko, taky mrzí. Je to jediná bělomaska, která vymrzla. Bělomasé nektarinky jsou taky odolnější, i Benedicte si něco málo ponechala. O´Henry vypadá taky špatně, v porovnání se stejně pozdní Elbertou, která je netknutá. Rozdíl... celý příspěvek >
Zatrávnenie sadu, 9.5.2016
Arogantní lidé si léčí svoje komplexy na druhých. Hodně taky záleží na tom, co doma odkoukali od svých rodičů. Ovšem, ne každý starší člověk stářím zmoudří, ale naopak se u něj mohou prohloubit jeho špatné povahové vlastnosti. Ve vlákně Topaz... celý příspěvek >
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 8.5.2016
Ano, Martine, též bych si rád udělal na Pinkcot nějaký názor. Pořídil jsem si kvůli tomu nový stromek. Ten starý nepředvedl zhola nic. Ještě k tomu vždy vymrzal mezi prvními. Jedná se o sladké, méně aromatické plody, něco jako Sundrop, který ovšem i... celý příspěvek >
Mráz - malé plůdky broskvoní, 8.5.2016
Člověk míní a život mění. Ani si nevzpomínám, kdy naposledy vymrzly nějaké malé plody broskví. V tomto roce, jak je vidět, k tomu přeci jen došlo. Choulostivé se ukazují být novější americké odrůdy typu Royal Glory, naopak u klasických se... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 7.5.2016
Tak to asi nie, pán Jano. Myslím ten Goldrich. Určitě bych nepěstoval meruňku, která je bez chuti. Autor příspěvku zřejmě netušil, jak se má Goldrich sklízet.
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 5.5.2016
Ten Pinkcot je spíš taková "pouťová atrakce" než kloudná meruňková odrůda. Ani na Hargrandu a na Kiotu nepřežije úplně všechno, z Vehardy je to všechno už dole, přitom plůdky na nějaké poškození vůbec nevypadaly. Veselka má deformované plůdky, snad... celý příspěvek >
Další diskuze:  336337338339340>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika