Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrušeň Wiliamsova onemocnění, 3.6.2016
Pan Hlavatý s panem Hasmanem by sice rádi dávali do regálů společně s Pink Lady a Evelínou Coxovu renetu, aby dokázali, že po ní neštěkne ani pes , ale ono by klidně stačilo dát tam takové menší až středně velké Topazy a také by si je... celý příspěvek >
Black Gigant, 3.6.2016 Obsahuje fotku
Nevím, co způsobilo opylení asijské slivoně Black Gigant, ale vedlejší dvě rané asijské slivoně nemají nic, ale pranic. Vedle nich stojící falešný pluot Dapple je opylený také dobře. Těším se na první plody výborné velmi rané slívy Herman.
Vybral se prostě takový hybryd, který se bude co nejlépe prodávat. Chuť buď nehrála tak důležitou roli, nebo se vybral hybryd s takovou komerční, nikam nevychýlenou, neutrální, která neurazí, ale ani nenadchne. Většině lidí možná právě... celý příspěvek >
Může to tak být, ale nemusí. Taková Pinova je stejná jak v obchodě, tak z vlastního stromu. Myslím, že takové odrůdy jako Pink Lady mají schválně "neutrální" chuť, která nikoho neurazí a neodradí, aby se dobře prodávala. Samozřejmě, že prodává i... celý příspěvek >
Hrušeň Wiliamsova onemocnění, 2.6.2016
Tak tyhle supermarketové plody jistě na špatném místě vypěstovány nebyly, soudě podle jejich velikosti a vzhledu. Takhle nějak si představuju chuť ovoce v pokročilém věku, až nebudu nic cítit. Ale snad je to nějaký záměr, aby právě takhle... celý příspěvek >
Buxus - co je to za chorobu?, 2.6.2016
A co ještě ten zavíječ požírá? Vypadá to, že třeba listů ovocných stromů si prozatím nevšímá. Podle Wikipedie žere jen ten Buxus. Ale vypadá to, že ho spořádal kompletně, nenasyta.
Suchá skvrnitost listů peckovin, 2.6.2016
Podle mě to suchou skvrnitost máte, Štěpánko.
Hrušeň Wiliamsova onemocnění, 2.6.2016
Nějakým těm pinklajdákům jsem znovu zkoušel přijít na chuť, ale je to pořád stejné, pravda je, že takové Evelíny byly ještě o level "nemastnější a neslanější". To takové naše Tango je úplně o něčem jiném.
Dotaz na "oranžové potomky" Mr. Coxe, 2.6.2016
Jenomže, pane Rafaeli, já jsem si spletl Carolu s Clivií. Západoněmecká Carola (Kalco) nebude zřejmě tak kvalitní jako východoněmecká Clivia, ale zase bude méně náročná na stanoviště. Neměl by jste od východoněmeckých s.o.u.d.r.u.h.ů Clivii... celý příspěvek >
Buxus - co je to za chorobu?, 2.6.2016
Nevíte někdo, co je to za housenky, a co všechno napadají?
Váš názor - minianketa, 2.6.2016
Osobně se mi anketa o tři nejchutnější staré odrůdy jablek líbila. Jednak se člověk dozvěděl, co komu chutná, a jednak proč znovu neoprášit Jonathan nebo třeba Idared. Carola by mě docela zajímala, neměl by jste roub + roub pravého Mac Intoshe?
Váš názor - minianketa, 1.6.2016
Nevím, jaký měla tahle anketa smysl. Autor se nesnažil o žádné vyhodnocení, komentáře, prostě jako kdyby se vypařil. Pouze se vyjmenovalo množství odrůd a toť vše. Est ist wenig, jak konstatoval prodavač při prodeji pc ve filmu Slunce seno erotika.
Nejchutnější odrůdy broskví, 1.6.2016
Tak to jsem teda hodně zklamaný, Jirko. Spoléhal jsem na Tebe z fotkami a hodnocením Tvé úrody.
Buxus - co je to za chorobu?, 1.6.2016 Obsahuje fotku
Máte recht, paní Danielo. Dnes jsem si všiml, že tyhle housenky si smlsly na Buxusu jedna báseň. A jaký byl Buxus.
Suchá skvrnitost listů peckovin, 1.6.2016
Suchá skvrnitost jako by ustoupila, spíše teď všude řádí strupovitost na jabloních. I na listech těch rezistentních odrůd. A dosti na jabloních a na višních řádí mšice.
Další diskuze:  331332333334335>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika