Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Granát - vhodná odrůda zrající mezi rannými a pozdními třešněmi, 22.6.2016
Ten moravský GRANÁT by jste opravdu mohli zkusit. Chuť je navíněná, velmi příjemná. Byl nalezen jako náhodný semenáč v Němčičkách u Znojma. Jak jste si mohli všimnout, Granát doporučoval i pan Václav Vinšálek.
Redwin, Amsdenova, Primissima Delbard, 22.6.2016 Obsahuje fotku
Možná tomu nebudete věřit, ale některé plody Primissimy Delbard už měknou. V tuto dobu je to senzace.
Admirál, Sirius, Meteor, 22.6.2016
Často se tady plete Merkur s Meteorem. O Merkuru jsme slyšeli už celkem dost, o Meteoru nikoliv. Nejedná se snad o špičkovou odrůdu, která se umísťuje pravidelně na špici v hořických degustacích?
Úroda meruněk 2016, 22.6.2016
Podobně zelené plody, pane Mikeši,  jsem měl v minulém roce touto dobou i u falešného Tsunami. Na světě jsou již ranější odrůdy než Tsunami. Třeba Pricia nebo Maya Cot. Možná, že se brzo dočkáme prvních meruněk už koncem května.
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 22.6.2016
Ještě bych dodal, že při vyšší koncentraci (horní hranice rozpětí v návodu k použití) byl Acrobat z plodů cítit ještě dlouho po uplynutí OL. Něco podobného uváděl Kuky u Infinita.
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 21.6.2016
Ano, je to Wimpiho a Kukyho REVUS. Ještě jsem ho nezkoušel.
Úroda meruněk 2016, 21.6.2016 Obsahuje fotku
Vybarvení Leskory k dnešnímu dni.
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 19.6.2016
Pokud si dobře vzpomínám tak Kuky používá proti plísni bramborové na rajčatech také 2x Ortivu a pak nějaký méně známý přípravek, na jehož jméno si nemohu vzpomenout. Myslím, že to bylo něco na místo Acrobatu.
Úroda meruněk 2016, 19.6.2016
Pravděpodobně to Leskora nebude.
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 19.6.2016
A proč ne Ortivu?
O jakou jde chorobu slivoně?, 19.6.2016
Nevím, jak Kumulus působí nyní, ale jako prevence v období rašení a před květem zcela odstranil hálčivce i svilušky na slivoních. Na hálčivce hrušňového je třeba spřesnit dobu postřiku, popřípadě postřik opakovat ještě po odkvětu. Přemýšlel jsem o... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 19.6.2016
Tady u mě je posun jen v rozšíření MÚP na slivoně, které jsem proti tomuto nikdy neošetřoval. U meruněk dva postřiky s velmi uspokojivým výsledkem. U broskvoní jsem rád, že jsem k poslednímu postřiku proti kadeřavosti (těsně před rozkvetením až... celý příspěvek >
Úroda meruněk 2016, 19.6.2016
To je k vzteku, že, pane Mikeši? Leskora by u Vás určitě už měla žloutnout, jste se zráním oproti zdejšku vždy vepředu. Mně už žloutne.
Obaleč švestkový - 1. generace, 19.6.2016
Zajímavé je, že pan Václav Vinšálek aplikuje postřik právě proti první generaci obaleče švestkového a nikoliv proti té druhé. Pro příště stále nevím, kdy přesně to dělá. Koncem května nebo začátkem června?
Prev-B2, 19.6.2016
Asi nejpříjemnější postřik, co znám. Pomerančová vůně - nádhera. Nemusíte se bát, že postříkáte něco, co nemáte, co se bude zanedlouho konzumovat. Jen škoda, že je tak drahý.
Další diskuze:  331332333334335>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika